תמונת היום 27.09

GM1988

Well-known member
תמונת היום 27.09

מדונה בהשקת הבושם Truth Or Dare

Material Boy

New member
התמונה שלי

did I say something wrong?
oops, I didn't know I couldnt talk about sex

מדונה מבצעת את human nature במדנא טור.

GM1988

Well-known member
תמונה מעלפת!

וקצת מזכירה את עטיפת האלבום BTW של גאגא

GM1988

Well-known member
אכן בוטלג

לפני שנתיים יצא בוטלג "מאסטר" שצולם בליסבון, והיו בו תקלות בשני השירים האחרונים.
לאחר מכן יצא DVD בוטלג שתוקנו בו התקלות עם תפריט ששיתפתי : )

Material Boy

New member
הוידאו של ההופעה בליסבון

הוא אסון!!
השוטים הכי גרועים. הצלמים שצילמו את זה כאילו פעם ראשונה הם אחזו מצלמה וחשבו איזה מגניב זה (ראו ערך - היפוך המצלמה בשלב שהיא הולכת הפוך בווג).
הצילומים לא מציגים בצורה טובה את ההופעה כלל. ברוב השירים לא רואים בכלל את הוידאו ארט. מצלמות מעופפות בלי שום קשר. לא רואים טוב את תאורת הבמה והכל נראה די חשוך.
מדובר אחד מסיבובי ההופעות המדהימים של מדונה. ובהחלט מצער שאין לו שום וידאו רשמי, או לפחות מקצועי כמו שיש לבלונד אמבישן למרות שאינו רשמי.

X Offender

New member
זה מפני שזה בכלל לא מאסטר

זה פשוט ההקלטה החיה של אותו ערב שצולמה למסכי הוידאו של האולם. זה הכל

tali44

New member
כן, אני שונאתתתתתתתת את הצילום!!!

כל פעם שאני רואה את זה, אני מתעצבנת מחדש!!! יכלו לעשות DVD כל כך יפה!!
וגם השירים שרואים בדוקומנטרי הם יותר מידי ערוכים, ואני כל פעם מתעצבנת מחדש!!

GM1988

Well-known member
אני דווקא חושב שלהבדיל מDVD מקוריים

הצילום שיש בבוטלג של Re-Invention והאווירה שמשודרת ממנו מאד אותנטית, בלי עריכה, בלי סאונד שמתקנים וגורמים לחוסר הנאה מבחינתי, וששומעים טוב את הקהל שמריע לה בזמנים הנכונים ולא איפה שמחליטים לשים ואיך לשים, הכל מאד מאד אותנטי וההרגשה כאילו נמצאים בהופעה הזו בשידור חי!

כמובן שהיה נחמד לראות הכל בצבעים יותר חדים ושיהיה מסודר כמו שעושים בDVD, אבל אני שמח שיש את הבוטלג והאפשרות לצפות בהופעה הזו ככה ...

X Offender

New member
זה עדיף מכלום

ואגב יש בוטלגים משופרים עם איכות תמונה וסאונד יותר טובים

tali44

New member
הבעייה זה הצילום המעצבן!!

נגיד הקטע מעבר של "הוליווד" מביא לי עצבים!!! לא רואים כל רקדן בקטע שלו, יש הרבה דברים מגניבים שמפספסים... בהופעה עצמה פתאום רואים את מדונה מרחוק. לדוג' "lament" רואים את הפרצוף שלה רק בסוף השיר וזה כל כך מעצבן!!!!!!!!!!!!!

למעלה