תמונע 7.6

A t z a

New member
שונאת סיכומי הופעות../images/Emo80.gif

אני תמיד מנסחת אותם באידיוטיות מדהימה. אז בואו נחסוך את החפירה ונסכם בכמה משפטים: הייתה הופעה ממש טובה, כמו שחמי אמר, ההופעה התמקדה בשירים שמקבלים קצת פחות יחס בדיסק (משהו עם סייד בי
?), וזה היה מאוד נחמד ש"נפלנו" בדיוק על ההופעה המיוחדת הזאת. היו שירים שהיה כלכך כיף לשמוע סופסוף בלייב...
חמי היה מעולה, הוא נתן שואו ענק...והוא גם שיעשע הרבה את הקהל
בקיצור-מזל שבאנו
נ.ב שברתי שיא! זאת ההופעה הראשונה של חמי שלא קמתי להשתין באמצע והצלחתי לשלוט בעצמי! כבוד

תמונע

New member
אאאאהההה...כביר! ../images/Emo99.gif

מה שהלך שם, מה שהלך שם. הבנאדם עושה אהבה עם המוזיקה...
טוב, אין בכלל מה להשוות להופעה הקודמת, רואים שהוא נהנה הפעם, היתה גם אווירה טובה בקהל, והיה את ההוא שדפק את איבריו בשולחן, אם ראיתם
בחירת שירים נהדרת, הוא הגיע עם המון אנרגיות, ולבש לבן, שזה הכי חשוב.

תמונע

New member
ושיעבור כבר את מכסת ה

שני-שירים-מחמלה. רוצים עוד! רוצים עוד!

תמונע

New member
../images/Emo6.gif

פינטזתי עליו ממש ולא היה לי נעים כבר, ע"ע מקרה החתימה. אז שני חברים שלי הלכו לבקש, אבל הם בדוק עבדו עליי והביאו לי את של הגיטריסט. מאיפה את (!) יודעת?

../images/Emo10.gif

הייתי בנגב. היה סטלה, אבל לצערי זה אומר שהפסדתי את חמי שלי
מה היה הפלייליסט?

Lady In Blues

New member
היה ע-נ-ק ../images/Emo47.gif

באמת שנהנתי. וגם הצ'יקה שהייתה איתי אמרה שהיה מעולה, היא אפילו רוצה לקנות את חמלה. הביצוע של בוב היה משו-משו
וממש ראו שחמי נהנה מההופעה הזו. רק מה, הוא אמר "הופעה סייד B" ועשה רק איזה 3-4 שירים לא מוכרים. וזהו. טיפ'לה מאכזב... אה, והבחור שהיה מאחורינו
אח שלו, זאת הופעה של חמי רודנר, לא ענת שרוף.

A t z a

New member
חחחח וואיייייייי../images/Emo80.gif

זה היה פשוט קורע מצחוק, בחיים שלי לא ראיתי מישהו שנכנס לזה כלכך חזק
... אשכרה כמעט נכנס בשולחן

Oyster Girl

New member
היו שירים נחמדים ../images/Emo54.gif

אף על פי שההקדמה אכן גרמה לצפות לעוד.. כאוס וזוהי סדום בלטו במיוחד, אני חושבת שהם צריכים להכנס לפלייליסט הקבוע. וזהו, מה כבר יש לאחת כמוני להגיד על הופעות של חמי

A t z a

New member
זוהי סדום היה אחד הטובים של הערב!!../images/Emo80.gif

הלוואי שזה יכנס לפלייליסט, הביצוע של השיר בהופעה לפני שנה הוא זה שגרם לי לאהוב את השיר הרבה יותר... וגם כל אחד והבוב שלו היה מאוד מוצלח...

Che Elada

New member
שלא תבין לא נכון,

ההופעה היתה מדהימה, נהנתי מכל רגע, החלחול הוא מהשרשור

Lady In Blues

New member
ביטוי. פירושו "הסבר".

ולאור הסברך אני יכולה לומר שאני לא מתכוונת "להגן" על דברי. רק להזכיר שיש דבר כזה "הערות שוליים" וצריך להתחייס אליהם כשמם- כדברים שוליים.

למעלה