תמונות

טיגריס2

New member
למה בכלל להוריד תמונות?

זאת בעצם אחת מהמזכרות שנשארו לנו נכון שקשה לראות אותו או אותה מביטים אלינו מתמונה אבל זאת גם דרך להתמודד עם השכול להסתכל ולהגיד לעצמנו זהו זה מה שנשאר הוא כבר איננו

meshi4

New member
באמת כך נהגתי

על פי תחושות הבטן שלי. בחודשים הראשונים הרגשתי צורך בלתי מוסבר לפתח תמונה זוגית גדולה ולארגן מיקבץ תמונות משפחתיות במסגרת .כולם נתלו בחדר השינה.בימי האזכרה לחלק מהאחים שלו היה קשה לראות את התמונות.אחרי מס' שנים הרגשתי ורציתי להסיר חלק מהתמונות ולא יכולתי לבצע .ההזדמנות לשינוי התאפשרה לי כשהחלטתי לשפץ את הבית והצטרכתי לארוז להעביר את תכולת הבית.עשיתי שינויים פנימיים "וקיבלתי" בית אחר ושונה שלא מזכיר כמעט את צורת הבית הקודם.הקציתי מקום קטנטן [לא בחדר השינה]לתמונה אחת שלו והיתר לתמונות של הילדים.השינוי הזה תרם להחלמה שלי.

CHEN39

New member
לגבי התמונות

השארתי מס' תמונות בפינה בסלון.מרגישה כאילו הוא משקיף מהצד על ההמשכיות שלנו. לא רואה סיבה להעלימן. להיפך... הן מעלות חיוך על שפתי.וגעגוע עמוק. חייבת להשאיר אותו כחלק מהמשך חיי. אגב, הייתי במערכת יחסים כידוע לכם, אבל ממש לא משנה לי תחושת האדם החדש שלצידי בנוגע לתמונות אלה. רק תחושתי שלי.

meshi4

New member
הכוונה היתה

להרגשה האישית שלנו בלבד......ללא קשר לעין חיצונית
.גם הילדים מתייחסים לתמונות וזמן העברתן/הסרתן ממקומם.נכדיי מכירים את הסבא שלהם רק מהתמונה שמונחת אצלם-כל כך חשוב לבן שלי[גם לי]שילדיו ידעו עליו וכמה כמיהה וציפיה היתה לבעלי ז'ל לנכדים [ על ערש דווי הספיקו לבשר לו שהתחיל הריון וזהו]

meshi4

New member
טיגריס......נזכרתי בענין

התמונות כי מישהו סיפר לי שקשה לו עם התמונות.

טיגריס2

New member
אני מקנאה בך

כי אני לא מסוגלת לעשות את זה אבל מי יודע הזמן אולי יעשה את שלו

meshi4

New member
תמונות

השבוע נשאלתי בקשר לתמונות. הקושי הרגשי להוריד תמונות תלויות. מה דעתכם?

gabi225

New member
תמונות, לשים תמונות פחות עדכניות.

השארתי תמונות במקומות שונים בביית. לא בסלון ולא במרכז הביית. התמונות שהשארתי הן תמונות מהעבר הרחוק כאשר האשה נראתה שונה מבסוף ימיה. שיער שונה, רזה, שמנה וכד' את זכר האשה/אמא לא מחקתי. אבל זה לא מכניס את הילדים ללחץ או געגועים מוגזמים. כאשר הכנסתי אשה אחרת לביית זה לא עשה בעיות. אשה איכותית לא תעשה בעיות מדבר כזה. ואם היא תעשה בעיות אז מקומה בביית אחר

meshi4

New member
../images/Emo45.gif נכון

עדיף לזכור אותם כשנראו בריאים ומאושרים. התמונות לא אמורות להוות בעיה לבני זוג חדשים.צריכה להיות קבלה מוחלטת.

תמונות

מעולם לא תלינו תמונות שלנו על קירות הבית ,כך שלא היה מה להוריד , אחרי השבעה היה לי רצון לתלות תמונ גדולה של אישי ,אבל בני החכם אמר נסתפק באלבום שיוצב במקום מרכזי וכך היה ,בכל זאת על המקרר תלתי תמונה אחת שלו .
טלי

למעלה