האמת שהפעם הייתי פחות צמודה למצלמה, אבל פיליפ התעסק איתה הרבה במסלול אז יש תמונות(שזה כלום לעומת מה שיש לישראל.. שיעביר אליי בקרוב). בכל אופן אני עייפה ואין לי כוח אפילו לרדת למטה להביא את המצלמה. אז מחר, מבטיחה.
זה שיש לה בית שגורם לטאג' מהל להיראות כמו אוהל בדואי זו לא סיבה לצחוק עליה... זה שהעלות של התספורת שלה זוהי משכורת מינימום של זגג במשרה חלקית זו גם לא. נ.ב. האפצ'י שאבא שלח החזיר אותך מהתחנה בשלום? תמיד אוהב את כולם. -ישראל "קר פה" גיבלרטר שמואל הבונה גולדשטיין
הראי אפצ'י הוא מסוק תקיפה לילי... איך בדיוק הוא יעביר נוסעים? במיוחד עלמות חן כמו ציפי שלנו בשבילה הוא ישלח יסעור או צ'יינוק עם כמה לוחמי 669 או שלד"ג מסוקסים בפנים
אז ככה מה שהביא את ציפי הביתה זה סך הכל מכונית שרים (כמו של סילבן) חמודה כזו.. ואני גם הבנתי ממי ציפי ירשה את חוש הניווט המפותח שלה.. (אגב, נראה לי זה כל מעו"ז רעננה כי שבאנו אליהם ההכוונה שלהם היתה "אתה רואה רולדין? תעצור שם")
הרי ידוע שאפאצ'י הינו הכלי המועדף על רעננים, וביסעור צריך לשלם על הצוות יותר, ואבא שלה העדיף לחסוך בשביל הוילה בטיים סקוואר, עכשיו מספיק עם הבולשיט... הוא הביא אותך הביתה בשלום או לא?
של בדיקות עיניים. פעם ראשונה ושנייה הודעתי, אני חושבת שבשלישית שכחתי. עכשיו שלחו לי -צו התראה לפני מעצר- וכתבו שבמידה ולא אופיע ינקטו צעדים משפטיים נגדי ע"י משטרת ישראל. טיפשים.
למה זה טוב? ד"א גם לי שלחו אחד כזה כשהיה לי זימון לבדיקת עיניים וזה נפל לי על קורס פסיכומטרי ולא הסכימו לי לדחות אז לא הלכתי וקיבלתי צו אדום. אם את הולכת אז זה לא עושה בעיות
נפל לי על קורס פסיכומטרי כל הזמן.. ואז עוד בפעם האחרונה מתקשר אליי ראש מדור רפואה ובלי שקיבלתי צו ולא כלום הוא אומר לי לבוא למחרת. אז אמרתי לו שאני עושה פסיכומטרי עוד שלושה ימים וזה לא נוח לי, אבל לא ממש היה אכפת לו.. בסוף הגעתי ליותר גבוה ממנו והצלחתי להזיז את זה.. ועכשיו המפגרים שולחים לי את הזימון כ"צו התראה לפני מעצר", אבל בזמן שהייתי במסע אבא דאג שיסמנו במחשב שזאת הייתה טעות. אז זה בסדר, שוטרים לא יגיעו לקחת אותי ללשכת הגיוס בזמן הקרוב.