הסופר-סטיקר. (איזה סקסי הוא.)
T The Ancient Mariner New member 31/12/05 #42 יפיפה! הייתי שבוע שעבר באבו-דיס והוא לא היה שם, מצטער להגיד :-\
F Fleddermaus New member 31/12/05 #43 הוא הורד שעתיים אחר כך...../images/Emo119.gif הסטיק תיסכל מעט את שוטרי המג"ב שלא הבינו מה בדיוק כתוב שם...
הוא הורד שעתיים אחר כך...../images/Emo119.gif הסטיק תיסכל מעט את שוטרי המג"ב שלא הבינו מה בדיוק כתוב שם...
T that girl New member 31/12/05 #44 ואם היינו כותבים שם "אנא למקם את האלה כאן" ממש מעל פרק היד (נו, החלק השביר שיצטרך ברגים אח"כ), הם היו מבינים יותר טוב?
ואם היינו כותבים שם "אנא למקם את האלה כאן" ממש מעל פרק היד (נו, החלק השביר שיצטרך ברגים אח"כ), הם היו מבינים יותר טוב?
F Fleddermaus New member 31/12/05 #45 לא כולם יודעים לקרוא...../images/Emo119.gif חלקם יודעים לקרוא וחלקם יודעים לכתוב.
T that girl New member 31/12/05 #46 מזכיר לי בדיחה מעולה- למה שוטרים ברוסיה הקומוניסטית מסתובבים בשלשות? אחד שידע לקרוא, אחד שידע לכתוב, ואחד שישמור ששני האינטיליגנטים לא יתחילו מהפכה.
מזכיר לי בדיחה מעולה- למה שוטרים ברוסיה הקומוניסטית מסתובבים בשלשות? אחד שידע לקרוא, אחד שידע לכתוב, ואחד שישמור ששני האינטיליגנטים לא יתחילו מהפכה.
F Fleddermaus New member 1/1/06 #49 צונזרתי? ../images/Emo119.gif כן, כן, אני לא פוטוגני במיוחד... אני מחליט אם להיעלב רשמית... החלטתי שלא. זהו.
צונזרתי? ../images/Emo119.gif כן, כן, אני לא פוטוגני במיוחד... אני מחליט אם להיעלב רשמית... החלטתי שלא. זהו.