תמונות.. http://photobucket.com/albums/y97/paka_ze/tel%20aviv%2030%206/
M Mistress of Blood New member 2/7/05 #1 תמונות.. http://photobucket.com/albums/y97/paka_ze/tel%20aviv%2030%206/
G Green mnm New member 2/7/05 #7 אמרתי כבר... אני עובדת. אני מחר לא הולכת לצו ראשון כי אני עובדת. וחבל שלא הגיעו עוד אנשים... וחבל שהשתכרתם בלעדיי!!
אמרתי כבר... אני עובדת. אני מחר לא הולכת לצו ראשון כי אני עובדת. וחבל שלא הגיעו עוד אנשים... וחבל שהשתכרתם בלעדיי!!
N N o v o c a i n e New member 3/7/05 #15 את מי את כבר מכירה משם מצוות המועדון שהיו נותנים לך להיכנס בלי 18? ואם יש מישהו שאת מכירה שייתן לך ככה להיכנס למה לא אמרת לנו בשביל שניכנס בלי לעמוד בתור תגידי לי?
את מי את כבר מכירה משם מצוות המועדון שהיו נותנים לך להיכנס בלי 18? ואם יש מישהו שאת מכירה שייתן לך ככה להיכנס למה לא אמרת לנו בשביל שניכנס בלי לעמוד בתור תגידי לי?
O omni96 New member 3/7/05 #20 לא יודע אבל מה שכן לא היו נותנים לך להיכנס ומזל שאנה לא באה כי היו בעיות שמה להכניס אנשים שיש להם עוד כמה חודשים 18 בגלל בעל המועדון או משו
לא יודע אבל מה שכן לא היו נותנים לך להיכנס ומזל שאנה לא באה כי היו בעיות שמה להכניס אנשים שיש להם עוד כמה חודשים 18 בגלל בעל המועדון או משו
N N o v o c a i n e New member 4/7/05 #24 המוסד, או ליתר דיוק האלטרנטיב זה מה שיש בסטודיו בימי חמישי. ואכן למי שאין 18 הם לא מכניסים, כשעמדנו בתור ראיתי איזו אחת שלא הסכימו להכניס אותה אפילו שהיא כמעט 18.
המוסד, או ליתר דיוק האלטרנטיב זה מה שיש בסטודיו בימי חמישי. ואכן למי שאין 18 הם לא מכניסים, כשעמדנו בתור ראיתי איזו אחת שלא הסכימו להכניס אותה אפילו שהיא כמעט 18.
N N o v o c a i n e New member 3/7/05 #11 חכה חכה אם אני יימצא את העט שעיצבתי זה באמת יצירת אומנות, אם החתיכת פלסטיק הזאת עדיין קיימת ולא נזרקה לזבל כשעברתי דירה
חכה חכה אם אני יימצא את העט שעיצבתי זה באמת יצירת אומנות, אם החתיכת פלסטיק הזאת עדיין קיימת ולא נזרקה לזבל כשעברתי דירה
B barboshkiss New member 2/7/05 #6 זאת רק אני? אבל זה עם החולצה של המריחואנה ממש דומה לסטיב או...נכון? ובאמת איך רציתם "שאנשים" בני 14 יגיעו למפגש שכולם בני 18 משו כזה??
זאת רק אני? אבל זה עם החולצה של המריחואנה ממש דומה לסטיב או...נכון? ובאמת איך רציתם "שאנשים" בני 14 יגיעו למפגש שכולם בני 18 משו כזה??