תמונות

Tal21M

New member
מה הקטע של הציטוט מתוך רוח צה"ל...

בחתימה שלך? מה אתה מנסה לומר?

i am just me

New member
אני מנסה לומר שאפילו חיילים והצבא

אמור לשמור על איזושהי צלם אנוש, וזה, לצערי, דבר שלא קורה ואני חושבת שצריכה להיות יותר מודעות לזה שמה שהחיילים עושים בשטחים הוא לא חוקי אפילו מבחינת הצבא עצמו. בקיצור: "רוח צה"ל" זה חלק מהפק"ל כיס של כל חייל בצה"ל לא משנה באיזה חייל הוא והם עדיין לא ממשים אותו...

Tal21M

New member
ואיך את קובעת שצה"ל לא מכבד את זה?

שרתת בצבא (אני בטוח שלא)? או על סמך עיתונים שמקצינים כל שטות? את מבזה את צה"ל!!! חוצפנית.

holst

New member
אני הייתי בצה"ל

(תקופה מסויימת...), ובכל פעם שרציתי לשעשע את עצמי הייתי מביט בפנקס של "רוח צה"ל".

i am just me

New member
לפי חיסולים ממוקדים שהורגים ילדים

לפי חיילים מ"שוברי שתיקה" שמספרים מה הם עצמם עשו שם. לפי אבא שלי ששירת בשטחים. לפי בעלה של אמא שלי שהיה אל"מ בקבע עד לפני כשנה. לפי עדויות בחדשות (גם אם זה לא נורא אמין). ולפי מספר הפלסטינאים שמתו שחלק מהם צה"ל הודה שהיו חפים מפשע!

ahp

New member
מי שכתב את זה אידיוט.

אלה מן הסתם מתנחלים קיצוניים. זה צולם, על פי מה שכתוב שם וגם על פי ההגיון, בחברון. שם נמצאים מתנחלים מהסוג הקיוצני ביותר. מה שכן יש לי להעיר, זה שאתר שמבקש לעשות שלום, מפרסם דברים כאלה, שודאי לא יוצרים אוירה טובה או משהו כזה.

i am just me

New member
אני רק מנסה לגרום למודעות שיש אנשים

שגם חושבים כך ולכן תהיה לנו בעיה להגיע לשלום עם הפלסטינים שרואים את הגרפיטי האלה ברחובותיהם כביכול בשמינו.

Tal21M

New member
ולנו יהיה קל לעשות איתם שלום אחרי..

שהם שורפים את דגל מדינתנו... נכון? הפכתם את מדינת ישראל ל"רעים" ומנסים לחפש אתה בכל פינה!

Mיקי_

New member
"והיהודים" הם תאבי בצע רודפי ממון

שמנסים להשתלט על העולם... הם מחזיקים במשרות הרמות ביותר, ולוקחים את הכבוד לגזע הארי, ויש פיתרון אחד וסופי לבעיה היהודית... אל תשכחי זאת... להכליל הכללות על עמים מעולם לא היה מעשה נבון במיוחד. וכמו שלומר את מה שכתבתי על היהודים זה מגוחך (ולמען הסר ספק אינני מאמינה במשפט הגזעני ההוא) כך לכתוב את מה שכתבת את על ערבים זה מגוחך.

אין ספק שהמציאות כלל אינה מגוחכת.

והיא מדברת בעד עצמה. אל תנסי לסנגר על השטן.

הבדל קטן...

לי, בתור יהודי דתי, אין בעיה עם ערבים. יש להם אפילו רשות להיות חלק ממדינת ישראל עפ"י ההלכה. אבל (וזה אבל גדול) ישנם כמה תנאים: שלא יהיו עובדי עבודה זרה (הם לא, הם מונותאיסטים) ושיהיו נאמנים למדינה. אני נגד להתאכזר לערבים, אבל חשוב לזכור שהם חשודים על חוסר נאמנות, ולכן הם לא יכולים לעשות התפרעות של 10000 אנשים באום אל פחם נגד המדינה. ואם כן... נזכיר להם שיש בו ריבונות על ידי מדיניות קשה. כלומר הריגת 13 מהם. נורא, אבל הכרחי.

i am just me

New member
זה שהם לא בסדר לא נותן לנו את הזכות

להיות לא בסדר. מעבר לכך אם הם שורפים דגל איפשהו בעזה זה לא עושה את אותו האפקט כמו שהם היו קוראים להרוג אותנו כאן, באמצע ישראל. יש הבדל.

ahp

New member
חחח

אצלנו זה הקיצוניים. אצל הפלסטינים זה הקונצנזוס. זה ההבדל בינינו לבינם.

p i g

New member
פגשת פעם פלסטינים?

או שהמסכנה הגיע מהתדמית שקיבלת מהתקשורת?

ahp

New member
לא פגשתי פלסטינים,

פגשתי מעשים שלהם.למשל, הלינץ' ברמאללה שבו השתתפו המונים. הדעה הכללית בתקשורת הפלסטינית ובספרי הלימוד שלהם היא בעד השמדת מדינת ישראל.לכן, אני חושב שזה בסדר מצידי לטעון שהפלסטינים רוצים להשמיד אותי, בלי שדיברתי אי פעם עם פלסטיני (אני רואה מדי פעם כמה שב"חים בצומת גהה. אז כן פגשתי).

למעלה