תמונות

תמונות

היי לכולם אני ממש נואשת. רכשתי תמונות של מרלין מונרו (אנדי ורהול) ואני לא מעוניינת למסגר אותם אלא ליצור מהן מן תבלית שאותה אני אתלה על הקיר. ראיתי את זה בחוברות עיצוב זו מן תמונה עם בסיס עמוק (כמו פלסטיק/פורמייקה) ואז תולים על הקיר ונוצרת תמונה ללא מסגרת. משהו יודע במה מדובר? תודה

שמופית

New member
תנסי לשאול בפורום

אומנות שימושית
לפי מה שהצלחתי להבין, את מדברת על הדבקת תמונה על קנווס ויצירת "מסגרת" לתמונה ע"י משחת עיצוב. אם כן, בפורום אומנות שימושית למתחילים (מס' 969), יש הסברים לביצוע שלב אחר שלב במאמרים

sinronit

New member
האם רכשת פוסטרים?

כי אם כן יש 2 דרכים לתלות אותם על הקיר ללא מסגרת: 1) הדבקת הפוסטר בעזרת דבק פוסטרים על פלטת עץ (ניתן לקנות בחנויות יצירה). 2) הדבקת הפוסטר בעזרת דבק פוסטרים על קנווס (ניתן לקנות בחנויות יצירה). 2 האופציות טובות, אך הייתי מציעה לך לתת למישהו שכבר עשה את זה לעזור לך, מכיוון שאם מדבקים בצורה לא נכונה עלולים להיווצר בועות... אשמח לענות על שאלות נוספות. בהצלחה!!!

האמת היא שאני יודעת...

ראיתי באיזו חנות שמוכרים תמונות כאלה מוכנות. זה נראה כמו מכסה של קופסא מעץ, ועל הגב שלו מוטבעת תמונה. לדעתי את יכולה להכין כאלה לבד, אם יש לך לוח עץ כזה. את פשוט מדביקה את הפוסטר על הלוח, מהדקת טוב טוב, וכשזה מתייבש, מורחת על זה לכה שקופה. מקווה שעזרתי במשהו..

למעלה