בבקשה!!! בבקשה בבקשה איפה היא היתה? באיזה חנות דיסקים בכפר סבא?
H HaGaY9 New member 13/8/04 #22 בקרוב עוד תמונות יש לי עוד הרבה תמונות בקרוב אני ישים והתכוונתי כפר סבא - תמונה 16
H HaGaY9 New member 13/8/04 #26 יש לי עוד תמונות יפות פשוט זה שהיא אם חברים שלי והם לא רוצים שאני יעלה תמונות שלהם לאינטרנט אז אני יגזור אותם מהתמונה ויעלה וגם יש לי מההופעה תמונות מעולות אבל עוד לא הכנסתי למחשב..
יש לי עוד תמונות יפות פשוט זה שהיא אם חברים שלי והם לא רוצים שאני יעלה תמונות שלהם לאינטרנט אז אני יגזור אותם מהתמונה ויעלה וגם יש לי מההופעה תמונות מעולות אבל עוד לא הכנסתי למחשב..
H HaGaY9 New member 13/8/04 #27 אההה ו.. יש לי גם סרטונים מזה יפים שלה שאני צילמתי אבל אני לא יודע לעלות אותם לאינטרנט
Y yoooni New member 13/8/04 #28 אתה יכול לשלוח לי את הסרטונים במייל אם הם לא עולים על 4-5 מגה לסרטון [email protected] ואני כבר אעלה אותם לאנשהו.
אתה יכול לשלוח לי את הסרטונים במייל אם הם לא עולים על 4-5 מגה לסרטון [email protected] ואני כבר אעלה אותם לאנשהו.
H HaGaY9 New member 13/8/04 #30 תקשיב יש לי שרת שאני יכול להעלות את הסירטונים אבל אחר כך אני לא יודע איזה קישור לישלוח כדי להוריד אותם
תקשיב יש לי שרת שאני יכול להעלות את הסירטונים אבל אחר כך אני לא יודע איזה קישור לישלוח כדי להוריד אותם