תמונות

תמונות

מישהי שהייתה פעם חברה שלי , מחזיקה בכמה תמונות שצילמתי במצלמה שלה אבל ביקשתי שתביא לי את התמונות . כיום אנחנו לא מדברות אבל אני רוצה מאוד את התמונות , מה אתם מצעים לי לעשות ? לטלפון אליה ולבקש את התמונות בחזרה או לשכוח מהתמונות ? מדובר בתמונות מטקס סוף השנה , ואין לי תמונות מאותו היום .... רק אצלה במצלמה . מאחר שסיימתי בית ספר זה הזיכרון שלי מהטקס. מה אתם מציעים!?

נינושש

New member
לדעתי...

להתקשר אליה לדבר איתה קצת ולעלות את נושא התמונות.. חבל לוותר על התמונות האלו.. כמו שאמרת הם זיכרון מבית הספר.. אל תפסידי אותן.

נינושש

New member
אמממ..

למה צביעות.. זה לא שאת לא אוהבת אותו או נגדה.. ואת מתקשרת רק בשביל התמונות!!! פשוט הקשר נותק... אולי אם את רוצה את יכולה לחדש אותו..ואםלא.. את יכולה להתקשר סתם לשאול מה קורה.

אממ אולי לשלוח לה הודעה שאני רוצה

את התמונות !? ושהיא תצלצל אלי כשזה יהיה מוכן ואני אשלם לה ?

enjoi butterfly

New member
קרן!!!! במשפט אחד!!!

המטרה מקדשת את האמצעים!!!!! מכירה לכי על זה...תעשי הכל בשביל התמונות אפיליו להיות צבועה עם צריך!!!...זה ישאר אצליך לכול החיים שווה לעשות הכל עם זה חשוב!

As היחידה

New member
אני לא חושבת כך.

את יכולה לבקש ממנה בטוב, להגיד היי זאת ככה וככה ואם תכולי בבקשה לתת לי את התמונות אשמח מאוד. כן כן לא לא. תבקשי ממנה יפה.

אני חושב

שתסבירי לה את המצב בדיוק כמו שרשמת! תסבירי לה שזה חשוב לך נורא חשוב לך ותגידי לה שהתלבטת הרבה לפני שדיברת איתה שיש לך הרגשה שאת צבועה.. ואולי בדרך הזאת היא תבין אותך...

sh53

New member
בקשי ממנה

תאמר כן - סבבה. תאמר לא - סומכת עלייך שתשאלי למה ולא תרימי ידיים ישר.

כמו כולם פה בעצם..

את צכה לבקש..להרים אלייה טלפון ולהסביר לה שאת רוצה ת'תמונות..ותעלי את האפשרות לשלם עליהן,אולי היא תבלה ת'פיתיון ותגיד שאת חברה ולא צריך..וככה תצאי עם תמונות והכסף עוד בתוך הכיס
<<התרמיות של דרוש..חח>> מקווה שהכל יסתדר לטובה..ואם לא אז לא...<הדר מציעה להרים טלפון לכמה חברים ערסים ושהם ירימו אלייה טלפון...> בהצלחוש

למעלה