ל לולו המשוגע New member 24/4/04 #15 תמונות יפהפיות../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif תוווווווודה
$ $ מעיין $ New member 25/4/04 #17 אגב .... ביום שלישי (יום העצמאות) ב-8:55 (בבוקר ) יש בערוץ 3 "מי רוצה להיות נטליה אוריירו" (חח בפעם המי יודע כמה... ) כשסתם בדקתי מה הם משדרים, אבא שלי ישב איתי.. חח עאלק הוא עושה לי: "מה? היא עוד לא עזבה??"
אגב .... ביום שלישי (יום העצמאות) ב-8:55 (בבוקר ) יש בערוץ 3 "מי רוצה להיות נטליה אוריירו" (חח בפעם המי יודע כמה... ) כשסתם בדקתי מה הם משדרים, אבא שלי ישב איתי.. חח עאלק הוא עושה לי: "מה? היא עוד לא עזבה??"
N niravital New member 25/4/04 #24 ../images/Emo6.gif חחחחחחח וביום העצמאות הם שמים לנו שאנחנו רוצים להיות אורוגוואית מאוד ציוני חחח תגידי לאבא שלך שהיא כל הזמן פה... שבוע בארץ שבוע בארגנטינה
../images/Emo6.gif חחחחחחח וביום העצמאות הם שמים לנו שאנחנו רוצים להיות אורוגוואית מאוד ציוני חחח תגידי לאבא שלך שהיא כל הזמן פה... שבוע בארץ שבוע בארגנטינה
B buzaglo New member 26/4/04 #30 ../images/Emo12.gif מזה?????../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif ניר תמחק תהודעה שלהההההההה
B buzaglo New member 26/4/04 #32 שתגדלי תביני../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif חח לא סתם..כי היא גנבה לי.. תכוכב
N niravital New member 26/4/04 #33 בזמן האחרון גונבים לך הרבה את הכוכב כנראה שאתה לא מספיק מפחיד כמו פעם