תמונות!!

אני מצטער אני טעיתי...

הורדתי את השירים של התוכניות. טעיתי. קורה. לפרוטוקול אף פעם לא ראיתי אחת מן התוכניות כי שנאתי אותן.

ofrikit

New member
רציני??????

אתה לא יודע כמה אהבתי אותן! במיוחדדד הקטקטים

ofrikit

New member
יש מלא!!!

החתולים הסמוראים-מעולה!! בולי איש השלג. פלפלת דרדסים בימבה חוש חש הבלש המעופפים הנועזים מוש השור שאלתיאל קוואק נילס הולגרסון קלימרו נעלולים הדבורה מאיה אקס מן פופאי ויש עוד מלאאאאא

Lorelai

New member
את אוהבת את כל מה שאני לא סובלת ../images/Emo6.gif

שמישהו יסביר לי למה החתולים הסמוראים זה מעולה..

ofrikit

New member
את צוחקת איתי נכון?!

החתולים הסמוראים זה אחד הטובים!!! ומה את כן אוהבת,נראה...?

Lorelai

New member
אני אהבתי ככה:

את פלפלת, דרדסים, בימבה מדי פעם ראיתי, שאלתיאל קוואק, את קילמרו אממ.. נעלולי פלא, אקסמן גם.. אהבתי נורא את הפיטר פן המצויר שהיה.. גם פרפר נחמד הייתי רואה, והקוסם מארץ עוץ.. אוו עמיקו! את מרקו שנאתי..
הייתי רואה בלי סודות
גם את דנוור הדינוזאור האחרון.. ובטח יש עוד שאני לא זוכרת..

ofrikit

New member
וואללה..

דנוור היה כלי פיטר פן גם היה מעולה עמיקו? פאק זה ממש מוכר לי!! ובלי סודות ופרפר נחמד זה לא ממש מהמצוירים:)

Lorelai

New member
זה רק מצוירים? ../images/Emo12.gif

אז תמחקי את שני אלה.
עמיקו זה משהו כזה: שלום רב לכם חברים! מה שלומכם? לא רוצה לרדוף אחרי המשהו.. לא רוצה להיות מיליונר גם לא כוכב כדורסל וכדורגל רק חבר שלכם ולא יותר! מה נשמע חבר, יוהוו מה נשמע? הוא היה משוגע.

ofrikit

New member
יאאאאאאאאאא

עמיקו,נכוווון הוא כזה כליייי!!!! הוא טיפש לגמרי,אבל ממש אהבתיייי!!!!! היה גם אליסה בארץ הפלאות

החתולים הסמוראים מעולה!!!!!!!!

וגם נעלולי פלא. ומוש השור. חוש חש נחמד. קלימרו מעפן. אבל הסידרה הכי טובה היא " היה היה"!!! יש "היה היה" רגיל שהם מתקדמים בתקופות וזה הכי טוב, "היה היה תגליות" זה על ממציאים ומגלים שזה נחמד, "היה היה חלל" שזה משעמם מעפן ולא מצחיק, ו"היה היה אמריקה" שעכשיו התחיל בלוגי וזה נראה לי טוב...

Lorelai

New member
רק היום דיברנו על היה היה..

והדבר הכי מציק שהיה בקלימרו זאת הקלפית ביצה שהייתה לו על הראש.. באיזשהו פרק היא נפלה לו, והוא החזיר אותה..

ofrikit

New member
יוו

אני רוצה לדעת מי מכיר וזוכר\ת את... "החיים" כול כךךך אהבתי את זה!! חחח

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo45.gif החיים גם היה חינוכי! ../images/Emo163.gif

לי הייתה ילדות עשוקה. אני לא מכירה אפילו את מוש השור.

ofrikit

New member
מהההההההההההההה????????

אינמצבבבבב שאת לא מכירה את מוש!!! מהר לאיציק,אני אשלח לך את השיר (כן כן יש לי את כל השירים) :)

HairyPoota

New member
אחלה סדרה...מדרים אותה עכשיו ב11

אבל אני רוצה להגיד שהתוכניות של היום ממש גרועות לעומת מה שהיה לנו...ואני רציני...אנחנו בתור ילדים קטנים(הכל יחסי גבר) ראינו תוכניות תמימות...היום ילדים מאבדים את התמימות בשלב הרבה יותר מוקדם...אנשים שרואים בייבלד נחרב להם המוח!! קיצר יוחזרו הרובטריקים!!

ofrikit

New member
היה גם שוטרים וגנבים שאהבתי!

כן,נראה לי אני אהיה עשירה (אם) אני אקנה לילדים שלי את כל הסדרות האלה שיגדל על זה.. אצלנו כבר כל דור נהיה יותר גרוע מהשני

HairyPoota

New member
ת'כלס...

כי הייתי מזה מת לדעת מזה סטיב אוסטין והקקטוס הזה(אפילו את השם אני לא זוכר) קיצר חייבים לעשות איזה שירשור תוכניות מהעבר!

למעלה