תמונות!

קשתונה

New member
זאתי יותר מצחיקה

שווה להוריד אותה למחשב ולראות מקרוב את הפרצופים שלהם...

קשתונה

New member
שימו לב!!!!

תגידו שזה לא הפרסומת הכי אדירה בעולם: אנשים מפוזרים זוגות זוגות זוגות באמצע המדבר.... בחולצות כחולות... נו כמובן...תופסת זוגות:) ומתחילים לרוץ.... ואז מגלים...למי יש נייק...ולמי לא! NIKE

kedeman

New member
אוי איזה תופסת הזויה...

אני ואריק החלטנו להתחיל לרוץ סתם ככה ואז התחלנו להריץ עוד אנשים סתם זה היה נחמד ביותר!!

קשתונה

New member
עוד תמונות:)

גיא ואני עם החומוס המשומר... ולמקרה שתהיתם...זה דור (כפרה עליו) שלא יודע לצלם....

קשתונה

New member
הפער החברתי...

זורק'ה מייצגת את העשירון העליון ע"י בניית ארמון חול מפואר בסגנון הרנסאנס עם גימורי חול מהמאה השניה לפני הספירה... לאחר זמן מה קיבל הארמון פיטמה...:)

קשתונה

New member
ולעומתה...

אפרת מסמלת את מעמד הפועלים... את האדם הפשוט...ע"י כפר של איגלואים מחול....או סוכות בוץ...או פחונים... מה שבא לכם:)

קשתונה

New member
טיילר מת ממסטיק...

באותה נסיעת אוטובוס שכולם ישנו ואף אחד לא ירד מהאוטובוס...וגם אלו שכן לא טרחו להעיר את השאר...אז נשארנו לישון על האוטובוס! קורה!

S a l i t

New member
טייייייילר!!!!../images/Emo7.gif

כ-ל-כ-ך הרבה געגעועים שוטפים אותי עכשיו:*(

fresh mishmesh

New member
וואי אני זוכרת שצילמת את זה../images/Emo70.gif

ואז הנהג סגר את הדלת ואני וזהר הינו בהלם רגעי... הוא הצהיר שהוא נוסע, ואז עשינו "טוב, טוב" כזה, והואלנו בטובנו לרדת מהאוטובוס... למרות שהיה יכול להיות נחמד לישון שם ולא בחממה...

קשתונה

New member
אייל ורן

או יותר נכון...אבא ורן...(וכל הכבוד לאייל שהצליח לקרוא את פילוסופיית הקקי בקול רם ולא לצאת בוכה מת מצחוק...) חמודים...אני מקווה שהתגלחתם אחרי הטיול

קשתונה

New member
אייל ורן

או יותר נכון...אבא ורן...(וכל הכבוד לאייל שהצליח לקרוא את פילוסופיית הקקי בקול רם ולא לצאת בוכה מת מצחוק...) חמודים...אני מקווה שהתגלחתם אחרי הטיול

קשתונה

New member
לכל אותם אנשים אשר

טחנו במבה...במקום להקשיב למדריך...במקום להמשיך ללכת...במקום להבין שחשבו שאנחנו אחראיים ושיש לנו עוד הרבה ללכת וערוסי אמר שנדפוק הליכה ולא נתקע בחושך... לכל אותם אנשים אשר טחנו ובלסו:) גל אוהבים אותך:)

למעלה