תמונות......

igorthebig

New member
תמונות......

אנשים הייתי רוצה שתעלו וכמה שיותר יותר טוב....היו הרבה צילומים ויהיה נחמד אם זה יעלה לאתר ואנשים יוכלו לשמור את זה על המחשב.... ואגב אלברט התמונה שצילמת אותי וואת אנה על שער מקדונלס אם תוכל לישוח לי אותה לאיי מייל ן[email protected] תודה מראש.... ורציתי להגיד לכולם שוב....תודה רבה רבה על הקבלה של מישהו חדש לשורותיכם בחמימות כזאת,היה מאוד כיף עם כל אחד ואחד ממכם....אני מקווה שיצא לנו לצאת ככה עוד כמה פעמיים

סלוניק

New member
מי שמעוניין שהתמונה שצילם תעלה לאתר

שיכתוב בשרשור (אני לא יכול להעלות בלי אישור..)

דן, אין צורך באישור מקדים בפורום...

אבל אם מישהו לא רוצה מראש שתמונותיו יפורסמו שיגיד מראש. הודעתי גם בסמינר ספציפית ואני אומר גם עכשיו. כל מי שצילם תמונות ווידיאו מוזמן לשלוח אותם אליי באימייל: [email protected] או באימייל [email protected] או באיסקיו מס' 75411332. אני אפתח מדור תמונות לסמינר באתר נוער שינוי עם כל התמונות וקטעי הווידאו.

AfroTAnk

New member
תמונות מהסמינר../images/Emo70.gif

סליחה על העיכוב (יש לי זמן וכח להתעסק עם זה רק הימי שבת) בכל אופן פירסמתי את רוב התמונות ב"פיקטור": http://www.pictor.co.il/Content/myalbum.asp אם האתר מבקש שם/סיסמא: שם: סמינר סיסמא: shinui אני מבקש שאף אחד לא ישנה באתר דבר-הוא לכולם. אם מישהו מתנגד שתמונתו תפוסם-שישלח לי הודעה ל-178964802 (אייסיקיו) ואני אשתדל להוריד אותה בהקדם. זה שאת לא פוטוגנית זה לא סיבה (עינת אהמ אהמ..). תהנו... תא רחובות שולת

../images/Emo24.gif

זה נוער שינוי
ולעניין התמונות - כמו שאמרתי, נפתח באתר נוער שינוי מקום מיוחד לכל התמונות וקטעי הווידיאו מהסמינר

for ever young

New member
אלברטו גבר....

אחלה תמונות חוץ מאלה שמתייחסות אלי באופן אישי :) ושוב הראתי לאומה שתמונות זה לא הצד החזק שלי אז קבלו זאת בהבנה... סליחה על המראות הכואבים.... אני מצפה בקוצר רוח לתמונות של יבגני...(שם אולי אפשר למצוא נחמה) אוהבת עינת תא רחובות באמת שולת...:)

tt 4 ever

New member
חחחחח עינתוש:)

את ניראת הכי סבבה שיש זאת אני פה..שלא בסדר... הגב שלי זה הדבר היחידי שהוא גם פוטוגני:)

moran sapir

New member
ceav

אלברטו זאת מורן. מה קורה? בבקשה תשלך את התמונות מהסמינר לאימייל שלי

moran sapir

New member
אני לא שיכורה

אלברט בבקשה תענה לי להודעות ובבקשה תשלך לי את התמונות מורן (השפויייייה)

בנות נוער שינוי

עיינתי בתמונות, ואני חייב לציין שמצב בנות נוער שינוי הוא מצויין
אגב, יצא לי להשתתף פעם אחת בסמינר של הנוער וזה היה בערך לפני 3.5 שנים ובהשוואה לאז אני רואה נוכחות והשתתפות מאוד גדולה! כל הכבוד לעמוס,גל וכל מי שארגן

ביאטה

New member
מה שנכון נכון...

אבל הבעיה היא שמצביעים שינוי בגלל "הבנות" המבוגרות... אם היו מצביעים בגלל בנות הנוער, היו לנו 40 מנדטים !

אה.!

להזכירכם.... אוראל, יולי,אלינה גורבן, ההיא מהכיתה של תומר מגד!!! והזכנים במיוחד בטח זוכרים את שירה...

wizibusy

New member
תא תל אביב

הנה תא תל אביב - רחובות שר........ אני לא זוכר איזה שיר

למעלה