תמונות!!!

rocket

New member
תמונות!!!

ץשמעו אני עושה ``ניקיון`` במחשב שלי (אין לא כבר מקום פנוי כמעט) ואני גם אעשה ניקיון בתמונות!! אז מי שפה מעוניין בתמונות כלשהם שיגיד לי דחוף!! כי חבל יש לי אלפי תמונות שאטני יכולה למחוק כי אני לא צריכה אבל אולי יש אנשים שמחפשים תמונה כל שהיא שאני דווקא רוצה למחוק... בקיצור תגידו לי עם אתם מחפשים תמונות כל שהם... ביי rocket

charmander

New member
אני רוצה!!

קודם כל, אם יש לך כל כך הרבה תמונות, אני מציע שתמצאי דרך לצרוב את כולן דבר שני, אני רוצה כל תמונה שיש לך עם צ`ארמנדר צ`ארמיליון או צ`אריזרד תודה Yours Truely Charmander

Pikachuit!

New member
אני !!

אני רוצה כל תמונה אפשרית של אש ומיסטי .. :)) וגם אם יש לך של פסיידאק ופיקצ`ו !! נ.ב יש לך צורב ?

rocket

New member
טוב אז ככה

ל צ`רמנדר - יש לי תמונות די מעטות של צ`ארמנדר....היו לי תמונות מאוד יפות של צ`אריזארד אבל נראה לי שמחקתי אותם...אני אבדוק שוב ומעכשיו אני אדע לשמור תמונות של משפחת ה``צ`ארים`` לPIKACHUIT! אז בשבילך יש לי עוד כמה תמונות בסגנון אלה ששלחתי לך.. חוץ מזה יש לי כמה תמונות חמודות של פסיידק והמון תמונות של פיקצ`ו !! עשיתי אוסף לחברה שלי ויש לי המון תמונות של פיק`צו בכל הפוזות והצורות האפשריות. יש לי גם כל מיני תמונות מצחיקות של פיקצ`ו אז כשנדבר באי סי קיו אני אשלח לך תמונות ...

שרון mw

New member
אם יש לך תמונות של...

וולפיקס ,ניינטילס ,פלראון,או כל פוקמון אש אחר (חוץ מהצ`רים) הם יתקבלו אצלי בברכה. אם יש לך של אספיאן וטוגפי אז תצרפי אותם ;-) תודה. פרינסס---,--`-{@

rocket

New member
כל מי שרוצה תמונות

תרשמו מספרי אי סי קיו שאני יוכל ליצור איתכם קשר!!

ג^יגלי

New member
כל תמונה שיפית

יש להפנות אלי- 14944252... אבל את יודעת את זה נכון? :)

למעלה