יש לי חברה... שיותר דומה לה, לכן זה ניראה לי מוזר שאומרים לי את זה... ותפסיקו להעליב אותי
S siven16 New member 14/4/03 #22 יש לי חברה... שיותר דומה לה, לכן זה ניראה לי מוזר שאומרים לי את זה... ותפסיקו להעליב אותי
O Odish16 New member 14/4/03 #23 מההההה? חברה שיותתתתתר דומה לה? זה לא אפשרי ילדה.., את ממש דומה לה..לא הבנתי למה לעזאזל שמת תמונה של עדי עזרוני. אבל שיהיה..חחחח מכל מקום, למה להעליב..? מה רע בעדי עזרוני? הלוואי והייתי נראית כמוהה..רק אלתפתחו כאן שרשור ערוץ 6
מההההה? חברה שיותתתתתר דומה לה? זה לא אפשרי ילדה.., את ממש דומה לה..לא הבנתי למה לעזאזל שמת תמונה של עדי עזרוני. אבל שיהיה..חחחח מכל מקום, למה להעליב..? מה רע בעדי עזרוני? הלוואי והייתי נראית כמוהה..רק אלתפתחו כאן שרשור ערוץ 6
ש שירנושקה New member 14/4/03 #24 תגידי לי מה את עיוורת?? עדי עזרוני מהממת!!! ואם אומרים לך שאת דומה לה- זה מחמאה!
S siven16 New member 14/4/03 #25 טוב אני שמה כאן תמונה אחרת שם אני לא דומה לאף אחד, רק לי!!!! אגב צילמו אותי בזמן שעשיתי מדיטצייה
ש שוטר82חזר New member 15/4/03 #29 תגידו למה אני לא מצליח לראותתתמונות יש לי בעיה אני לא מצליח לראות כלום -אולי תולכו לעלות את זה לגלריה?
תגידו למה אני לא מצליח לראותתתמונות יש לי בעיה אני לא מצליח לראות כלום -אולי תולכו לעלות את זה לגלריה?
ש שירנושקה New member 14/4/03 #17 אם כבר אז כבר...../images/Emo58.gif אודליה כבר שמה את התמונה (המפחידה) שלי... והיא נמחקה מסיבה לא ידועה... אז הפעם אני אשים אותה... הצפייה היא על אחריותכם...
אם כבר אז כבר...../images/Emo58.gif אודליה כבר שמה את התמונה (המפחידה) שלי... והיא נמחקה מסיבה לא ידועה... אז הפעם אני אשים אותה... הצפייה היא על אחריותכם...
S SeanZoR New member 14/4/03 #19 אמנם אנוכי לא מחו"ל... אך אנוכי היה בחו"ל ומשוגע על הפורום הזה (עד עכשיו הייתי די פאסיבי) אז הנה תמונה מ... ........ (נחשו איפה) שון.
אמנם אנוכי לא מחו"ל... אך אנוכי היה בחו"ל ומשוגע על הפורום הזה (עד עכשיו הייתי די פאסיבי) אז הנה תמונה מ... ........ (נחשו איפה) שון.
O Odish16 New member 14/4/03 #26 הכי הכי כוסיתתתתתת טוב, קבלו..קוראים לה דובשנית.. אל תגידו שהיא לא שווה מליון דולר!!!..אל תשימו לב לקטע של ה50..חחח
הכי הכי כוסיתתתתתת טוב, קבלו..קוראים לה דובשנית.. אל תגידו שהיא לא שווה מליון דולר!!!..אל תשימו לב לקטע של ה50..חחח
O Odish16 New member 14/4/03 #27 אופסי..דבר אחרון שמאוד חשוב! וזה יקר ערך!!!!!!!!! שלא תפקפקו בזה לרגע.. מה שכתוב שם..שזה חסר ערך..הבל הבלים! רק מה שאני אומרת נכון
אופסי..דבר אחרון שמאוד חשוב! וזה יקר ערך!!!!!!!!! שלא תפקפקו בזה לרגע.. מה שכתוב שם..שזה חסר ערך..הבל הבלים! רק מה שאני אומרת נכון
A A n g e l D u s t New member 15/4/03 #30 אני לא אשים פה תמונה אבל מי שרוצה תמונה מוזמן לבקש באיי סי.
S Samy A New member 20/4/03 #32 המממ למרות שאני לא חבר פורום אני נרקסיסט מוצהר! ולכן אני אפרסם אחת מבערך 600 תמונותי כאן בכל זאת !!