3
M mandy New member 12/11/02 #33 אוי כמה שהוא מדהים... באמת מי זאת???? חוצפה.... ואני חושבת שנצליח לראות את הקליפ אם הוא יגיע ל-TRL
T tchch New member 12/11/02 #34 אההה.. אולי זאת סתם בחורה מהקליפ...יעני שחקנית...אורחת...יכול להיות לא?
M mandy New member 12/11/02 #35 כן כן...רק שלא יתחילו לצאת או משהו כזה!!!! סתם...אני לא מאלה שבטוחות שניק יתחתן איתן יום אחד... רק שיהיה מאושר ומסר קטן לבחורה מהקליפ-U LUCKY BITCH חחח הייתי חייבת
כן כן...רק שלא יתחילו לצאת או משהו כזה!!!! סתם...אני לא מאלה שבטוחות שניק יתחתן איתן יום אחד... רק שיהיה מאושר ומסר קטן לבחורה מהקליפ-U LUCKY BITCH חחח הייתי חייבת
S SofyTofy New member 12/11/02 #36 וואו! בן כמה אהרון???? הוא כבר כזה גדול! בן כמה הוא? היי, חזרתי, דרך אגב. אני בודקת פה כל שבועיים-שלושה.
וואו! בן כמה אהרון???? הוא כבר כזה גדול! בן כמה הוא? היי, חזרתי, דרך אגב. אני בודקת פה כל שבועיים-שלושה.
T tchch New member 12/11/02 #25 ועעעעכשיווווו.... תמונות שכולם חייבים לראות!!!! כן כן אלו תמונות מהקליפ החדש "דו איי הו טו קריי פור יו" לא רואים כל כך את ניק אבל בכל זאת שווה כי הוא לא יגיע לארץ...רואים פחות או יותר מה יהיה בקליפ...
ועעעעכשיווווו.... תמונות שכולם חייבים לראות!!!! כן כן אלו תמונות מהקליפ החדש "דו איי הו טו קריי פור יו" לא רואים כל כך את ניק אבל בכל זאת שווה כי הוא לא יגיע לארץ...רואים פחות או יותר מה יהיה בקליפ...