תמונות

תמונות

אני טיפוס שמאוד אוהב לצלם. אני גם מטייל מאוד הרבה. ויש לי 3 אלבומי תמונות מלאים בתמונות בכל רחבי הארץ. אין אתר / מסלול / אטרקציה שלא היתי שם ואין לי תמונה משם... מה אני יגיד לשידוך שלי? מתי הספקתי את כל זה?

אתה לא היחיד, והבעיה שלי גדולה משלך

אני מסתובב עם מצלמה דיגטלית משוכללת עלי 24 שעות. ברחוב זה על המכנסיים. ובמיטה זה במיטה. לא עוזב את זה לרגע, יש 3 כרטיסי זכרון 2 של 2 ג`יגה ו כרטיס אחד של 1 ג`יגה

אני לא מבינה למה זה בעיה?

כן. הבנ"א אוהב לטייל, ולצלם.... אז מה? זה בכלל לא בעיה... 21 שנים, 3 אלבומים.... זה התשובה. תמשיך לטייל ולצלם.... אולי זה יהיה המקצוע שלך? מרן ראש הישיבה....

kiss 18

New member
מה הבעיה לומר שהספקת את זה בכל שנותיך?

לי גם יש כמה אלבומים של תמונות, ועוד במחשב... בגלל שהטכנולוגיה התקדמה חחח (כבוד!) כבר בזמן האחרון אין תמונות יש במחשב! תאמר שאתה אומר לטייל אוהב לצלם, אין בעיה בזה! תהנה...

אמממ

3 אלבומים של 300 תמונות כל אחד רק מתחילת הישיבה גדולה! יש שם אין ספור מקומות שהיתי! נראה לי אני יצטרך לחבר לה ש``ס שלם של תירוצים...

kiss 18

New member
מה תירוצים? הבחור אוהב לטייל ומצלם, למה

אמורה להיות עם זה בעיה? זה מראה שאתה בחור שאוהב לטייל, אוהב את הארץ (בקשר לכישורי הצילום- זה אני לא יודעת..
) צילמת על אתר מכל כיווניה?

זה העיניין

שמכל אתר יש לי 2 תמונות. יש שם ים של אתרים! צריך לזה הרבה מאוד זמן לצבור כזה אוסף...

kiss 18

New member
ולמה אתה חושב שצריך להיות לה בעיה עם זה?

אוהב לטייל- זה הכל! אין בזה פסול...

kiss 18

New member
נו...ואז?

בחורי ישיבה לא מטיילים? יש זמנים שכן יש אפשרות לטייל, ומטיילים.... ויש זמנים שאין לזה זמן- אז לא! ובזמנים שכן- אתה ניצלת את זה! עמוק?

לא עמוק

כנראה שאת לא מבינה באיזה מיימדים מדובר... אם אני יספר לך שרק בחורף האחרון היתי 4 פעמים באילת וכל פעם 3 ימים זה ישמע לך הרבה? שלא לדבר על אזור מצפה רמון, ים המלח, חרמון וכ`ו...

kiss 18

New member
ואוו באמת הרבה, אבל אני מניחה שזה לא כל חורף

ככה, השנה התחשק לך לטייל, לחרוש...ואת זה עשית.. רק לחשוב על הנסיעות וזה מתיש אותי... אבל עושים בטח באמצע עצירות, ככה שהכל מתאזן... הטיול הזה שהייתי בו הספקתי לעשות, מה שלא עושים במשך המווון זמן!

מה הבעיה לומר,

שהספקת את זה בשנה? אתה אוהב לטייל ואוהב לצלם ולכן יש לך הרבה תמונות. מה אתה רוצה לעבוד עליה???

למעלה