תמונות!!! יווו איזה יפה היא האשה הזאת.
R roimc New member 11/5/02 #7 מסכים איתך מסכים איתך מריה באמת יפה בתמונות האלה. אפילו בתמונה הזו עם הביקיני שהיא קצת מלאה היא עדיין יפה. יש עוד תמונות?
מסכים איתך מסכים איתך מריה באמת יפה בתמונות האלה. אפילו בתמונה הזו עם הביקיני שהיא קצת מלאה היא עדיין יפה. יש עוד תמונות?
E eranmc New member 11/5/02 #10 כן יש מלא. אני מתכוון לקנות אותם הם ממש שוות. אני אפרסם עוד מחר והיום אולי.
G galmc New member 11/5/02 #8 טוב עכשיו אני בטוחה ב- 100%../images/Emo68.gif זה סיליקון! זה לא גודל אנושי!!
E eranmc New member 11/5/02 #9 חחחח לא גודל אנושי? יש לי ילדה בכיתה שזה טבעי אצלה וזה יכול לעקיף את של מראיה פי 5
G galmc New member 12/5/02 #11 חחחחחח, גם לי יש אחת כזו היא הייתה איתי בכיתה ביסודי, אמאלה היא בת 14 ועם חזה יותר גדול משל מריה!!!!
G galmc New member 12/5/02 #13 ננסח את זה שהיא הפרחה הכי גדולה שיש ושמעתי מאחי שהוא בכיתה י"א מהבית ספר ליד, דברים ננסח את זה כך: דברים שלא מתאימים לגילה
ננסח את זה שהיא הפרחה הכי גדולה שיש ושמעתי מאחי שהוא בכיתה י"א מהבית ספר ליד, דברים ננסח את זה כך: דברים שלא מתאימים לגילה
E eranmc New member 12/5/02 #16 חחחחחחחחחחחחח רק שתדעי שדודה שלי התחתנה בגיל 14 ובגיל 16 היה לה 2 ילדים..
R roimc New member 12/5/02 #19 וווואו והתחתנה בגיל 14?! אתה בטוח שעשית חישוב נכון? חחחח לא ברצינות היא הייתה גרה בארץ כשהיא התחתנה? בטח היא נהייתה סבתא בגיל 30 ומשהו...
וווואו והתחתנה בגיל 14?! אתה בטוח שעשית חישוב נכון? חחחח לא ברצינות היא הייתה גרה בארץ כשהיא התחתנה? בטח היא נהייתה סבתא בגיל 30 ומשהו...