תמונות

A t z a

New member
תמונות../images/Emo80.gif

מההפגנה נגד "חוק זכויות היוצרים" האידיוטי... רק אני או שהשמלה המגניבה של איגי נראית דנעדיניאית? בטח היא תפרה אותה או משהו
סתם. (בכל מקרה זה מהמם,לא להבין לא נכון!!!)

A t z a

New member
אגב../images/Emo80.gif

התמונה הראשונה והאחרונה הן לא אותה אחת
סתם דומות להחריד.

A t z a

New member
החוק האידיוטי:../images/Emo80.gif

"החוק החדש עתיד לנשל את היוצרים מתמלוגי ההשמעות ולהעניק אותם למזמיני היצירות, באשר הם. חוק זה, שעתיד לקחת את מקומו של החוק המוקדם (מהתקופה המנדטורית) עלול לפגוע, כך לטענת המפגינים, פגיעה אנושה באנשים המתפרנסים מכתיבה, הלחנה ושאר אספקטים של יצירה עצמאית. "

../images/Emo121.gifטוב, זה לא שגם ככה קל לחיות מזה בארץ

אבל כוס אמא שלהם, מוזיקה זה לא כמו יצירה של וואן גוך שאת קונה וזה שלך, זה משהו שמחייה את עצמו כל הזמן וגם ככה חברות התקליטים עושות בוכטות על התחת של אומנים בארץ ואחר כך מתפלאים שהמצב של המוזיקה בארץ מידרדר. אבל אני לא דואג, אומנים נורמאלים לא ילכו לשום חברת תקליטים שתשים על החוק הזה, יתחילו לצאת בארץ יותר דיסקים בהוצאה עצמית (לא שזה כל כך טוב אבל עדיף מלהוציא אלפי שקלים על חברת תקליטים) ויהיה טוב, ככה יגיעו לחנויות יותר מוזיקה שלא כל כך מוכרת ואומנים טובים יפרצו קדימה.

A m 0 s

New member
עוד הסבר..

ככה דנה (ברגר) הסבירה את החוק בהופעה שלה בתמונע לפני יומיים; ... היא אמרה שאם מישהו למשל מכין כיסא אז אם מישהו רוצה לקנות את הכיסא אז הוא משלם לו כסך עבור הכיסא והם גומרים עניין.. אבל פה זה מקרה אחר לגמרי פה זה קניין רוחני - שזה אומר שאם משדרים את היצירה שלך אתה צריך לקבל על זה כסף (כמו שזה שהכין את הכיסא קיבל כסף עבור הכיסא - ככה האומן צריך לקבל כסף עבור השמעת השירים שהו כתב-הלחין וכו'....) ואת זה רוצים לבטל... פשוט ביזיון

A t z a

New member
אוי תראו תמונה מהממת../images/Emo80.gif

איגי דנה ודנה יצאה פה לגמרי מהממת

A t z a

New member
../images/Emo12.gifהיי,לא ראיתי אותך פה עדיין..חדשה?../images/Emo80.gif

A t z a

New member
הא כן../images/Emo12.gif? טוב תשארי פה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני קוראת פה

אני קוראת פה בכל זמן שאני יכולה אבל לכתוב אני לא יכתוב כי אני עובדת וזה לא מסתדר לי עם הזמן... מבטיחה להראות סימני חיים לפעמים:) נשיקות.

למעלה