תמונות תתכבדו...
B bagal New member 4/7/02 #20 באתי ישר מפורום חתונות להגיד ש.... התמונות שלך משגעות ואתם פשוט זוג מדהים ויפה... הלואי וחייכם יהיו מלאי אושר, שמחה ואהבה...וכל טוב....
באתי ישר מפורום חתונות להגיד ש.... התמונות שלך משגעות ואתם פשוט זוג מדהים ויפה... הלואי וחייכם יהיו מלאי אושר, שמחה ואהבה...וכל טוב....
K Kula1 New member 5/7/02 #40 קרן, את פשוט מדהימה וגם החתנצי´ק אחלה שמלה (טוב, לא חוכמה, מאוד מזכירה את שלי...) כיף לראות איך את נראית נהדר איתה! אתם פשוט נראים יפהפיים ומאושרים שיהיו לכם חיים מקסימים ואוהבים
קרן, את פשוט מדהימה וגם החתנצי´ק אחלה שמלה (טוב, לא חוכמה, מאוד מזכירה את שלי...) כיף לראות איך את נראית נהדר איתה! אתם פשוט נראים יפהפיים ומאושרים שיהיו לכם חיים מקסימים ואוהבים
ק קרןש New member 4/7/02 #17 תודה בנות -אני מסמיקה ../images/Emo9.gif תסרוקת/איפור- רוני פרנקל ופעם ראשונה שאומרים לי שאנכי דומה לאורנה דץ. ושוב תודה על כל המחמאות
תודה בנות -אני מסמיקה ../images/Emo9.gif תסרוקת/איפור- רוני פרנקל ופעם ראשונה שאומרים לי שאנכי דומה לאורנה דץ. ושוב תודה על כל המחמאות
F fila New member 4/7/02 #16 תמונות מהממות ../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif ואתם נראים מעולה! אהבתי גם את השמלה את הזר ממש הכל!
תמונות מהממות ../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif ואתם נראים מעולה! אהבתי גם את השמלה את הזר ממש הכל!