תמונות איזה חמודות!
M Miss Kitty New member 12/8/03 #7 ../images/Emo41.gifכולן תמונה ממש מפחידה... נטאשה רזה מידי...! תסתכלו על הבטן שלה! היא יותר רזה מג'ני! שמישהו יגיד לה להתחיל לאכול! ומהררר!!!
../images/Emo41.gifכולן תמונה ממש מפחידה... נטאשה רזה מידי...! תסתכלו על הבטן שלה! היא יותר רזה מג'ני! שמישהו יגיד לה להתחיל לאכול! ומהררר!!!
M Miss Kitty New member 12/8/03 #8 ../images/Emo41.gifג'ני היא אימצה את הרעיון של ריקי ממשחק החיים לשים רק עגיל אחד?
C Craz¥ L New member 12/8/03 #11 ביום חמישי ב 15.8 יום התרמה ארצי למען קניית אוכל לטאש אנא תהיו נדיבים אימאלה כמה רזההההה היא זה מפחיד שני צדקת!
ביום חמישי ב 15.8 יום התרמה ארצי למען קניית אוכל לטאש אנא תהיו נדיבים אימאלה כמה רזההההה היא זה מפחיד שני צדקת!
M Miss Kitty New member 12/8/03 #12 גאד.. זה פשוט מגעיל.. היא רזה מידי! לא נראה לי שהיא צחקה כשהיא אמרה שהדרך היחידה לזכות ב'תחת השנה' היא פשוט לא לאכול...
גאד.. זה פשוט מגעיל.. היא רזה מידי! לא נראה לי שהיא צחקה כשהיא אמרה שהדרך היחידה לזכות ב'תחת השנה' היא פשוט לא לאכול...
G GlitterKitten New member 13/8/03 #15 גורג'ססססס הן מהממותתת פההההההה נתנו לי לראות את זה פעם אבל זה היה לקיל פייל....איזה פאק