תמונות

תמונות../images/Emo202.gif

השבוע קיבלתי החלטה ועשיתי מעשה - (פלקה - תשב לפני שאתה ממשיך לקרוא) פיתחתי את כל התמונות הדיגיטליות שהצטברו לי על המחשב. החלטתי לסדר לבנים אלבומים כמו שצריך. לבן הצעיר יש יומולדת בגן מחרתיים וביקשו להביא אלבומ/ים. ואין לו. והוא כבר בן 5. גם האלבומים של הגדול לא מעודכנים כבר שנים. בקיצור - הדפסתי. אני מבלה כבר ערב שני ברציפות בכתיבת תאריך וכמה מילים על כל תמונה. כמעט סיימתי. כלומר - חצי סיימתי לגמרי ואת בחצי השני כמעט סיימתי את כל התמונות שמיועדות לאלבום של הצעיר. מחר אני אכניס אותן לאלבומים בצורה מסודרת. כמה שהיה לי ניעם, משעשע, עצוב, כואב לעבור על כל התמונות. לא מתוך סנטימנטים לזוגיות שאיננה (היא גם לא מופיעה בתמונות). פשוט לחיים. למשל, מצאתי המון תמונות של הבנים שלי ישנים ביחד בצורות מצחיקות. מצד שני - גיליתי לשמחתי, שיש לבנים שלי לא מעט תמונות עם אבא שלהם. גם מהשנים שאחרי הגירושים. גם עם אישתו החדשה. חשוב לי שיהיה תיעוד לחיים שלהם עם אבא שלהם גם באלבומים שלי. אחרי הכל, האלבומים האלה ילכו איתם הלאה (בין אם כדיסק או כאלבום) כשיגדלו. איך זה אצלכם? יש להורים מביניכם גם תמונות של הגרוש/ה עם הילדים? אתם מעבירים במייל תמונות חדשות לגרוש/ה? זה חשוב בעיניכם?

shon שון

New member
מעביר ומקבל

לפעמים יש כאילו תחרות מי צילם תמונה טובה יותר או מי שמע פנינה שנונה יותר

איליאם

New member
כן יש תמונותת אבל..

יותר תמונות ינקות של הילד שלנו וקצת עצוב לי להיסתכל איך המישפחה שלי מפורקת פתאום..ואנחנו מעבירים לפעמים תמונות..

איליאם

New member
חחחח כן אני

אני קצת בדיכאון אז לא נירדמת רק דמעות בשתי עיני כרגע ...שלא פוסקות לרגע..

shon שון

New member
לא ככה עושים בלגן ,

זה בדיוק הזמן עכשו , את רואה את הרמקול באיקונים ? יופי , עכשו את שמה אותו בראש הנושא ואז מותר לך לצעוק לקלל ולפרוק כל כאב אז יאללה בלגן

לתעד ../images/Emo88.gif

לפני הגירושין אני הייתי אחראי <גם> על התעוד המשפחתי. יש להם בבית אלבומים מסודרים ואני יכול רק לקוות שתהיה המשכיות. כשעזבתי את הבית החלטתי לפתוח אלבום אחד משותף - הילדים ואני :) תמונות נבחרות אני מפתח גם לבת הגדולה שלי שרוצה אלבום נפרד וגם שולח ל-X. מבחינתי התעוד חשוב מאוד - אני מצלם המון :) יש בתעוד גם את ההבט הסנטימנטלי שאותו נרגיש רק בעתיד, אבל יש בתעוד גם את הבעת המשפחתיות. תמונות של הילדים עם ה-X אין לי, מהסיבה הפשוטה שהיא כמעט ולא מצלמת <ולא משנה כרגע מה הסיבות...>. מצד שני יש לי לא מעט תמונות שאני יכול להעביר לה, אבל אני מעביר רק את הנבחרות <גם כאן יש סיבה מסויימת...>.

רק שיר

New member
תמונות

לא הדפסתי את התמונות שלהם מאז שהתגרשנו. בעצם מאז הטיול האחרון שלו בחו"ל כמשפחה.
חשבתי שאני בין הבודדות שהזניחו את הענין הזה...מכיון שעד לפני שנה וחצי הכל היה מתועד, יש להם כבר 4 אלבומים וכל התמונות משפחתיות ויש הרבה מאד זכרונות.. הנה, יש לי מה לעשות בשבוע הבא. רעיון נפלא. ואמת, אני מעבירה לו במייל תמונות יפות של הילדים. הוא לא . אני כן.

אם לא אצלם - לא יהיה ../images/Emo4.gif

לא הדפסתי כמעט אף פעם (באמת הגיע זמן). אבל לרוב המצלמה בתיק, יש הרבה תמונות של פיצי - מצלמת אותו גם עם האבא כשאפשר... כשמצטבר מספיק צורבת לאקס דיסק. ממנו לא קיבלתי כלום עד עכשיו - גם לא בטוחה שיש לו תמונות, גם כי הוא כזה. אם אני ממש ארצה הדרך היחידה היא לבוא, להשתלט על המחשב שלו ולקחת... בזמן האחרון יש הרבה תמונות יפיפיות של הפיצי לא עם אבא
אוהבת לצלם את שני הגברים שלי יחד... יש לי אפילו אחת מודפסת במשרד
את אלה האקס כנראה שלא יקבל

למעלה