תודה על התמונות נדירוש
מ מטייל עם סנאים New member 2/8/06 #182 ../images/Emo207.gifאני עשיתי לי מפגש פאוור קטן משלי או- "תראו-מה-עשיתי-בזמן-שכולכם-נהניתם-בעזריאלי" נראה לי שזו תהיה הפעם הראשונה שאנשים פה רואים אותי על אזרחי... מי מתחרה במבט הקשוח הזה?! [לצדי מישהי שלא הייתה מספיק קשוחה כדי לשרוד את הסינון. או יותר מדיי מכוערת. או סתם לא נתנה לי אישור לפרסם את זה אז הייתי נחמד וטשטשתי אותה.]
../images/Emo207.gifאני עשיתי לי מפגש פאוור קטן משלי או- "תראו-מה-עשיתי-בזמן-שכולכם-נהניתם-בעזריאלי" נראה לי שזו תהיה הפעם הראשונה שאנשים פה רואים אותי על אזרחי... מי מתחרה במבט הקשוח הזה?! [לצדי מישהי שלא הייתה מספיק קשוחה כדי לשרוד את הסינון. או יותר מדיי מכוערת. או סתם לא נתנה לי אישור לפרסם את זה אז הייתי נחמד וטשטשתי אותה.]
G Gaius Octavius New member 2/8/06 #185 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאד, אתה באמת לא עושה כלום במלחמה
G Gaius Octavius New member 3/8/06 #232 זה לא שהוא לא יצא../images/Emo6.gif הוא כל כך יצא שהוא כבר היה בבית מיום לפני המפגש, הג'ובניק.
ע עיני לילה New member 3/8/06 #262 אני לא מאמינה! :O זו גם הפעם הראשונה ש*אני* רואה אותך על אזרחי! זה חייב להשתנות במיידי!!! אחרי כל מה שעברו ביחד... אני מתגעגעת אליך סנאי שלי... בוווו... לא ראיתי אותך מאז... מאז ש... אההה! כבר הרבה חודשים בקיצור!
אני לא מאמינה! :O זו גם הפעם הראשונה ש*אני* רואה אותך על אזרחי! זה חייב להשתנות במיידי!!! אחרי כל מה שעברו ביחד... אני מתגעגעת אליך סנאי שלי... בוווו... לא ראיתי אותך מאז... מאז ש... אההה! כבר הרבה חודשים בקיצור!
מ מטייל עם סנאים New member 4/8/06 #316 |חיבוקמטאל| אם הייתי נתקל בך בתדירות שאני נתקל בנועית בעזריאלי כבר היה נמאס לך ממני...
G Gaius Octavius New member 4/8/06 #317 ובי אתה לא נתקל?../images/Emo2.gif או שאני כבר לא חשוב לך כמו פעם?
ע עיני לילה New member 4/8/06 #320 נמאס ממך...? מה פתאום!??!?! הכי שלא היה לי נמאס ממך... גם אם לא היית ג'ובניק והיית איתי בבסיס סגור 24/7 לא היה לי נמאס ממך! *תופסת בחיבוק מוחץ שימנע ממך לברוח*
נמאס ממך...? מה פתאום!??!?! הכי שלא היה לי נמאס ממך... גם אם לא היית ג'ובניק והיית איתי בבסיס סגור 24/7 לא היה לי נמאס ממך! *תופסת בחיבוק מוחץ שימנע ממך לברוח*
S Shusho New member 2/8/06 #227 נוי והציצים זו החולצה שהוצאתי מהארון שלך כשהיינו אצלך? כי היא כזו חמודה:]