!!!I'm the king of the world
י יונתן1988 New member 4/8/06 #310 אתה! מר "נמצא איתי בעזריאלי ולא אומר לי שלום" מה נשמע כפרות? חברים , הגיעו הזמן שתבינו במי מדובר. כיתה י', חמש יחידות מתמטיקה. להלן התוצאות... ליאהב, ברשותך
אתה! מר "נמצא איתי בעזריאלי ולא אומר לי שלום" מה נשמע כפרות? חברים , הגיעו הזמן שתבינו במי מדובר. כיתה י', חמש יחידות מתמטיקה. להלן התוצאות... ליאהב, ברשותך
A Aragollum New member 4/8/06 #313 לא ידעתי שאתה שם../images/Emo12.gif ובאמת שלא היית חייב להעלות את התמונה הזאת נתראה מפגש הבא וזה XD
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/8/06 #322 אז הוא באמת לא שיקר לי../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif
T The Young Amyrlin New member 5/8/06 #328 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מה אני מדברת בכלל, ראיתי את זה לפני חודש גאון שילי
J JumpInTheFire New member 2/8/06 #138 חח זה נראה כ"כ כמו: השמאלי (ששכחתי את שמו, סורי) וג'ים נלחמים על יוליה הנסיכה היפיפה וג'ים הוא הרשע שאומר לשמאלי 'אתה לא תתקרב אליה' והשמאלי נראה כ"כ מפוחד..
חח זה נראה כ"כ כמו: השמאלי (ששכחתי את שמו, סורי) וג'ים נלחמים על יוליה הנסיכה היפיפה וג'ים הוא הרשע שאומר לשמאלי 'אתה לא תתקרב אליה' והשמאלי נראה כ"כ מפוחד..
G Gaius Octavius New member 2/8/06 #140 אמור להיות הפוך../images/Emo6.gif אופיר [AKA השמאלי] אמור להיות הרשע וג'ים אמור לחטוף אותה. מילא.
J JumpInTheFire New member 2/8/06 #176 ממ.... יש משהו בדברייך.. כי גם לאופיר (תודהP יש חיוך מרושע כזה אבל תראה את ג'ים בפוזת ערס... אפשר לומר ששניהם רבים על הנסיכה היפיפה שעומדת לה בפוזה באמצע=]
ממ.... יש משהו בדברייך.. כי גם לאופיר (תודהP יש חיוך מרושע כזה אבל תראה את ג'ים בפוזת ערס... אפשר לומר ששניהם רבים על הנסיכה היפיפה שעומדת לה בפוזה באמצע=]