אנשים
א אליזבת שהיא אני New member 3/8/06 #267 מה?! סער יש לך מושג מת זה קרה ומה בדיוק קרה בסיטואציה הזאת?! אני לא זוכרת שהסתכלתי על מצלמה... :/
G Gaius Octavius New member 4/8/06 #287 לא הסתכלת../images/Emo3.gif זו התמונה שאמרתי לך שתפסתי אותך בלי שידעת.כנראה הסתכלת על משהו ליד המצלמה.
לא הסתכלת../images/Emo3.gif זו התמונה שאמרתי לך שתפסתי אותך בלי שידעת.כנראה הסתכלת על משהו ליד המצלמה.
ע עיני לילה New member 3/8/06 #260 בשם אודין! איך אתה בצבא עם שחיער כזה??? (וחייבת לציין שזה מאוד מחמיא לך...)
G Gaius Octavius New member 2/8/06 #139 פאקינג שיט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נדירקה, פאק... ראאאאררררררררררררררר
פאקינג שיט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נדירקה, פאק... ראאאאררררררררררררררר
ס סער טובי New member 2/8/06 #159 כוסית שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אה, וגם נדיר פה P: סתם סתם XD נדיר אני צילמתי ^^ אני חושב. זאת זאת שאני צילמתי! נכון?
כוסית שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אה, וגם נדיר פה P: סתם סתם XD נדיר אני צילמתי ^^ אני חושב. זאת זאת שאני צילמתי! נכון?