תמונות 15-16.1 ענבל, תודה על האירוח המלבב! בועז ודודו - היה נעים להכיר. :)
פ פרנק זעתר New member 17/1/08 #1 תמונות 15-16.1 ענבל, תודה על האירוח המלבב! בועז ודודו - היה נעים להכיר.
פ פסיכיאטר אלקטרוני New member 17/1/08 #2 אחלה תמונות ורואים את הפוסטר של סדרני הדשא! גם האירוח היה מצוין (זה שבירושלים, את השני עוד לא שמעתי, זה בטח יקרה היום בערב).
אחלה תמונות ורואים את הפוסטר של סדרני הדשא! גם האירוח היה מצוין (זה שבירושלים, את השני עוד לא שמעתי, זה בטח יקרה היום בערב).
F fugitive New member 18/1/08 #4 היה נעים מאד להכיר תודה שבאת. אני רואה שהניסיון שלי להתנהג בנונשלנטיות כאילו אין מצלמה באזור לא הביא לתוצאות מי יודע מה, אבל שיהיה. חוץ מזה, אחלה תמונות.
היה נעים מאד להכיר תודה שבאת. אני רואה שהניסיון שלי להתנהג בנונשלנטיות כאילו אין מצלמה באזור לא הביא לתוצאות מי יודע מה, אבל שיהיה. חוץ מזה, אחלה תמונות.
פ פרנק זעתר New member 18/1/08 #6 שטויות אני דווקא אוהב את זה שאנשים מתעלמים. זה יוצא יותר אותנטי. אם הם עושים פוזות ופרצופים זה גם נחמד. אבל יש את אלה שמחמיצים פנים ואז זה סתם מבאס.
שטויות אני דווקא אוהב את זה שאנשים מתעלמים. זה יוצא יותר אותנטי. אם הם עושים פוזות ופרצופים זה גם נחמד. אבל יש את אלה שמחמיצים פנים ואז זה סתם מבאס.
G G4rfi3ld New member 19/1/08 #7 מזל טוב יא כריש (עוד שעה) לדובי היקר יש יומולדת, אז: יומולדת שמח חמדמד! מי ייתן ותבוא אלינו עוד פעמים רבות, ולהפך. לילה טוב
מזל טוב יא כריש (עוד שעה) לדובי היקר יש יומולדת, אז: יומולדת שמח חמדמד! מי ייתן ותבוא אלינו עוד פעמים רבות, ולהפך. לילה טוב