תמונות שרגשו אותי תמונות שרגשו אותי ובטח ירגשו גם אותכם צפייה בקובצים המורפים אני אשמח לתגובה
מ מליח New member 24/11/04 #1 תמונות שרגשו אותי תמונות שרגשו אותי ובטח ירגשו גם אותכם צפייה בקובצים המורפים אני אשמח לתגובה
מ מליח New member 24/11/04 #2 מוסיפה עוד קבצים נכתב ע"י מליח: תמונות שרגשו אותי ובטח ירגשו גם אותכם צפייה בקובצים המורפים אני אשמח לתגובה לחץ כדי להרחיב... מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!!
מוסיפה עוד קבצים נכתב ע"י מליח: תמונות שרגשו אותי ובטח ירגשו גם אותכם צפייה בקובצים המורפים אני אשמח לתגובה לחץ כדי להרחיב... מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!!
מ מליח New member 25/11/04 #3 למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות נכתב ע"י מליח: מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!! לחץ כדי להרחיב... למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????.
למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות נכתב ע"י מליח: מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!! לחץ כדי להרחיב... למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????.
Y Yaldi New member 25/11/04 #4 מצטערת נכתב ע"י מליח: למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????. לחץ כדי להרחיב... מצטערת זה לא עושה לי את זה ה"אם" נראת כמו גוויה?!
מצטערת נכתב ע"י מליח: למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????. לחץ כדי להרחיב... מצטערת זה לא עושה לי את זה ה"אם" נראת כמו גוויה?!
מ מלח של פלפל New member 26/11/04 #5 סליחי לי מלי, אבל... נכתב ע"י מליח: למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????. לחץ כדי להרחיב... סליחי לי מלי, אבל... אבל גם לי הזה לא עשה את זה. אותי יותר עשה התמונה הזאת
סליחי לי מלי, אבל... נכתב ע"י מליח: למה אף אחת או אחד מתייחסים לתמונות חשבתי שאני אקבל מיד תגובות!!! אני לא מפסיקה לחלום עליהן ??????. לחץ כדי להרחיב... סליחי לי מלי, אבל... אבל גם לי הזה לא עשה את זה. אותי יותר עשה התמונה הזאת
ט טמיה New member 27/11/04 #6 ממש מהמם../images/Emo140.gif נכתב ע"י מליח: מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!! לחץ כדי להרחיב... ממש מהמם מה נישמע מה שלומך מה זה באמת פיסול?
ממש מהמם../images/Emo140.gif נכתב ע"י מליח: מוסיפה עוד קבצים דרך אגב זה פ י ס ו ל!!!! לחץ כדי להרחיב... ממש מהמם מה נישמע מה שלומך מה זה באמת פיסול?