תמונות שצילמתי

• פותח הנושא adaro
  • פורסם בתאריך

adaro

New member
תמונות שצילמתי

קו הרקיע של הבורסה. מצולם מאיזור שייח מוניס

DerBleistift

New member
זהירות!!!!

יש שם איזה עץ שניסה לחסל אותך...

adaro

New member
דיוויד אינטרקונטיננטל

מה דעתכם על המבנה הזה? לפי דעתי הסימטריות והזוויות החדות שלו (ובתוספת החלק המעוגל מאחורה) נראים מאיימים מאוד. בניין מרשים אבל לא יפה.

DerBleistift

New member
ממש יפה../images/Emo70.gif

טומי כבר העלה תמונה כזו(קטנה מדי, עם זאת), ואורן מתרברב שהוא צילם אותה(אז איפה היא לעזאזל!?), אבל בנתיים רק אתה מימשת
כל הכבוד, תמונה ממש יפה. לראות ולהנות. זה ממש האמפייר אינטר-קונטיננטל. אני חושב שהבניין הזה מאד מרשים וגם מאד יפה. בהחלט אחד המלונות המוצלים ביותר על הטיילת.(אם לא המוצלח ביותר) ולדעתי הדבר הכי מאיים בתמונה זו חבורת השוטרים שם, שלדעתי עצרו אותך לאחר הצילום מחשש לפעילות טרוריסטית עויינת.

לירונר

New member
ממתי התמונות האלו ../images/Emo35.gif

יש מנוף ענק ליד הסיטי גייט, זה המנוף שלו
או שהולכים לבנות שם משהו רציני

DerBleistift

New member
נפלת על הראש!?

מה זה שיח´ מוניס? קוראים לזה רמת אביב!!! LOL
חחחח... יא ליצן!
הקיצר, אחלה תמונה, מאד אהבתי. רק חבל שתמיד כ"כ אביח בת"א. האם קורה שיש באיזור ת"א תנאי ראות טובים? ובכלל, מדוע בכל המצפים החשובים בעולם מפורסמים את תנאי הראות בכל יום ויום, ורק במצפה עזריאלי אין מדידת תנאי ראות!? ראבק, שיגידו אם בכלל כדאי לעלות למצפה. לעלות בכדי לראות למרחק 30 מטר מהחלון, לא שווה את 25 השקלים.

danezeq

Member
כי בת"א אין ערפל

תמיד רואים טוב אגב, יש ימים שהאוויר מאוד מאוד נקי, בשעות הצהריים האוויר אביך בכלל השמש, כל יום אני מסתכל מהחלון ויש ימים שאפשר לראות מגדלים בצורה ממש נקייה, עד כדי כך שלפני כמה שבועות זה קרה, וגיליתי מגדלים חדשים שאני רואה מהבית (פתאום היה קל לזהות לפי הצבע) אגב "הידעת"? שדווקא בחצי שנה האחרונה איכות האוויר בת"א השתפרה הרבה ? והיא כבר המון המון זמן לא נמדדה כגרועה יותר מ"בינוני"? בניגוד לפעם? איך זה? - וזה בד"כ קורה בחורף! דווקא הקיץ האחרון היה נקי -מוזר ובלתי מוסבר :-S

asaf2000

New member
לא נכוןעדיין קוראים לזה שיח´ מוניס

גם במפות החדשות שיוצאות, לרצועה הקטנה בין נתיבי איילון לאוניברסיטה קוראים שיח´ מוניס! חוץ מזה נדמה לי שיש שם עוד כמה פחונים שגרים בהם אנשים לא?

kyle

New member
יפה! ../images/Emo13.gif

כמו תמונה שצולמה מ"הגמל המעופף".

למעלה