תמונות של YES
S shocron New member 12/1/03 #6 יס פלוס אני רואה כמעט את כל הערוצים זה הערוץ היחיד שלא עלה בסריקה האם אפשר לקבל את התדר בבקשה !
H hammer27 New member 12/1/03 #7 יס הכי מעניין שהיס מופיע אצלי עכשיו הרבה יותר טוב ממה שהופיע כשהשתמשתי בציוד שלהם...האיכות הרבההההההההההההה יותר טובה וזה ממש מורגש מעניין למה? בטח חוסכים בעלות הציוד
יס הכי מעניין שהיס מופיע אצלי עכשיו הרבה יותר טוב ממה שהופיע כשהשתמשתי בציוד שלהם...האיכות הרבההההההההההההה יותר טובה וזה ממש מורגש מעניין למה? בטח חוסכים בעלות הציוד
ה הטכנאי קרמר Active member 12/1/03 #9 והצליל . זה צליל שלא מהעולם הזה ביומקס יש לי יצאה אופטית לרסיבר עים רמקולים מיקצוענים . זה צליל מדהים בסרטים של יס 1 2 3
והצליל . זה צליל שלא מהעולם הזה ביומקס יש לי יצאה אופטית לרסיבר עים רמקולים מיקצוענים . זה צליל מדהים בסרטים של יס 1 2 3
M mr dish New member 12/1/03 #10 ומה רציתם לקבל תמורת "פקדון" של 299 ש"ח???????????????המכשירים של יס מינימליים ביותר, היציאות אנלוגיות, ללא איכות התמונה והסאונד של המכשירים שכולנו משתמשים!
ומה רציתם לקבל תמורת "פקדון" של 299 ש"ח???????????????המכשירים של יס מינימליים ביותר, היציאות אנלוגיות, ללא איכות התמונה והסאונד של המכשירים שכולנו משתמשים!
G geostant New member 13/1/03 #11 ראית את מקלטי יס החדשים ../images/Emo35.gif מינימלי זה לא מילה החלק האחורי של המקלט כמעט חלק לגמרי (ז"א שאין כמעט יציאות) אפילו יציאת RF לפי מה שאני זוכר אין לו, רק 21 או RCA (לא בטוח)
ראית את מקלטי יס החדשים ../images/Emo35.gif מינימלי זה לא מילה החלק האחורי של המקלט כמעט חלק לגמרי (ז"א שאין כמעט יציאות) אפילו יציאת RF לפי מה שאני זוכר אין לו, רק 21 או RCA (לא בטוח)
מ משה גמ New member 13/1/03 #12 תאמין לי חצופים יס,אני משלם כלכך הרבה ליס כ250 שח לחודש ושום חידוש,היומקס שלי מוציא תמונה וסאונד ב10 דרגות איכות יותר מהם,בושה.
תאמין לי חצופים יס,אני משלם כלכך הרבה ליס כ250 שח לחודש ושום חידוש,היומקס שלי מוציא תמונה וסאונד ב10 דרגות איכות יותר מהם,בושה.