תמונות של ניקי!!!

מדהימה!!!

זה עם הבמאי סידני פולק , של 'המתרגמת' , וזה נראה באו"ם... ניקול מדהימה!!!

shiray

New member
יווו תודה!

הראיון אצל ג'יי לנו היה כזה מצחיק! והתמונות ממש ממש יפות!!! תודה!!! ואין מה לעשות- היא הכי פוטוגנית בעולם!!!! ד"א לפני כמה ימים הייתה תכנית מיוחדת של "מה לא ללבוש על השטיח האדום" או משהו כזה והתייחסו שם בין היתר לניקול (בתור דוגמה לאחת שעומדת נכון מול מצלמה ואז ממליון זוויות שונות היא נראית מעולה [הראו תמונה מטקס האוסקר עם השמלה הורודה] והתייחסו גם לזה שהשמלה השחורה שלה כשהיא זכתה הייתה לפי החוקים של אותה שנה אבל מאוד מיוחדת ומעניינת... והן רק אמרו משהו רע על זה שהיא הייהת פעם עם שמלה לבנה כזאת שבאזור החזה זה היה זהב והן אמרו שהן לא אוהבות שפתאום יש שם צבע שונה... בתור כאלה שיכולות להגיד "חסר לך רק כתמי שתן מקדימה כדי בכלל שתראי כמו הומלס" זה מעולה).

בבקשה!

היא ללא ספק הבנאדם הכי פוטוגני בעולם... הראיון אצל ג'יי לנו היה קורע! ניקול היתה שם כזאת מתוקה , היה פשוט מצחיק! אני ממש ממש אוהבת את השימלה שניקול לבשה באוסקר האחרון , התכלת , היא היתה פשוט מדהימה!!! וממש מתאים לניקול הצבע הזה! קצת אחרי האוסקר , מושיק גלאמין היה אצל אודטה , הוא היה עם יעל בר זוהר באוסקר , והוא אמר שניקול נראתה הכי מהממת שם , שלא ברור איך השמלה לא נפלה לה! , שהגובה הזה שלה פשוט מטורף ושהיא מדהימה!!! איזה כיף לו שהוא ראה אותה...

shiray

New member
חחחח אויי נכון!

גם אני לא שמתי לב בהתחלה... טוב זזתי לסיים את ברידג'יט ג'ונס 2 (חברה ביקשה שוב שאני אתן לה). בייי

ערן1987

New member
מושיק צדק

זה באמת נראה כאילו עוד רגע זה נופל.. וואי,איזה פדיחה הייתה אם זה היה קורה!! חחחח

למעלה