תמונות... של השלמות!!!!!!!!!!!!!!!!

תמונות... של השלמות!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי חייבת לחלוק אותן איתכן... הקרדיט כמובן לא לי אלא לאוסנת (סקעתית) מהפורום הרישמי של סקעת... תגובות לתמונות יתקבלו בברכה... אני מזהירה צריך לפני בקבוק מים עננננננננננננננננננננננננק... הן פגשו אותו בצילומים לתוכנית שבועות.... של כוכב נולד 3... והראשונה...

ושלישית ואחרונה... אני לא עומדת בזה

מה איתכם? ניגמר כבר הבקבוק מים???? יואו תגידו שהוא לא סופר דוגמן פה!!!!!! נעים מאוד שמי שלמות אבל החבר'ה קוראים לי הראל סקעת... חחחחחחחח

ט ל י 9 9 9

New member
../images/Emo2.gif כמה פודרה, אללי!

שימו לב להבדל בין הצוואר לפנים... תודה על התמונות.

ענת 12

New member
תודה . תמונות מקסימות

היא סיפרה לך אולי איך היה? מה הוא שר ?

כן... כנסי...

הוא שר את "צוותא" לבד ונתן ביצוע מדהים ממה שהבנתי...ועוד שיר עם המתמודדים...

ט ל י 9 9 9

New member
אלירז, איפה אסנת שמה את התמונות?

כי אצלי הפורום בקריסה

ענת 12

New member
אבל אצלי הפורום קרס משעה 5 או 6

לא יכול להיות שהיא חזרה כזה מהר? אוף איך הפורום חסר לי עכשיו.

האיפור מזעזע..

זאת פעם ראשונה. תמיד מאפרים אותו ממש יפה,אבל מי זאת הפאקינג מאפרת הזאת???? אני מקווה שלא יראו את זה ככה בטלוויזיה בכל מקרה הוא מהמם!!!! תודה רבה מאמי

ayaliar

Well-known member
לא זה לא אסף

האיפור הזה הוא איפור טלוויזיה וזה לא נראה טוב בתמונות ככה זה נראה בטלוויזיה בערך

תראו את מויאל ^ הלך חזק על הסיגנון

של סקעת!!! שדרך-אגב אני חולה על הסיגנון הזה!!! ממש מתאים למויאל, אבל לסקעת יותר!!! (אני מקווה שלא תיכעסו שנתתי ביקורת על מויאל)... -קרן-

אי אפשר להיות סקעת לא משנה מה ...

לא משנה מה מויאל ינסה לעשות עם הלוק שלו כמו סקעת הוא לא יהיה לעולם... כי סקעת מיוחד... ויש לו גם סגנון לבוש מיוחד משלו... יפיוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומויאל? אכן מתאים לו התדמית של הילד הטוב חחחח שניסו להדביק לסקעת...

ט ל י 9 9 9

New member
הסגנון של סקעת? לא ממש

זה הסגנון של אופנת קסטרו גברים 2005
להראל ממש אין בלעדיות עליו וחוץ מזה, כבר ראיתי הרבה פעמים בעבר את מויאל לבוש ככה.

אבל יש לו סגנון מיוחד...

ואנימתכוונת באיך הבגדים יושבים עליו... בכל מיקרה האופנה שהוא לובש בדרך כלל היא רנואר מן ולא קסטרו מן לידיעה כללית... כל הבגדים שלו כמעט מרנואר חחחח...

למעלה