תמונות של גיא.. חח

RTur

New member
תמונות של גיא.. חח

אממ ביום רביעי צילמתי תמונות של איגי וקסמן מ"לא נפסיק לשיר" בכרטיס טלוויזיה.. ואז נזכרתי שגם גיא מנגן בלהקה שם אז הצלחתי לתפוז גם כמה תמונות שלו ב-3 שניות שהראו אותו חח האיכות לא משו (בכל זאת, כרטיס טלוויזיה..) אבל לפחות משו.. בתמונה הראשונה רואים אותו מאחורה.. חח

וואי..

ממש עצוב לראות אנשים מוכשרים כמו גיא ואייל מבזבזים את הכישרון שלהם על כל מיני חלטורות קטנות..אני לא מבינה מה הסיפור עם הלהקה עכשיו..אני מקווה שהם יחזרו לעניינים ויוציאו את הדיסק החדש שלהם..יילך-יילך,לא יילך-לא יילך..(למרות שאין מצב שהם לא יקבלו הרבה תשומת לב..),לפחות תוציאו ותראו מה אתם שווים..גם עכשיו מכירים את גיא הרבה יותר וגם אייל משתתף בדברים די מוחצנים..אני חושבת שהחזרה שלהם עכשיו תעשה רק טוב..אם לא עכשיו אז ישכחו מהם לגמריי..ואם הם קוראים פה (חחח..שלום!),תבינו מה אני אומרת.. נשיקות

זה קצת עצוב... זה נכון...

אבל עדיין. זה שגיא ואייל מופיעים זה מבטיח שלא ישכחו את הדורבנים כי בכל מקום שהם מופיעים לא שוכחים ומוסיפים תמיד:"גיא מזיג מהדורבנים" אייל מזיג מהדורבנים וכו'...)

שמעי..

מצד אחד אני מסכימה איתך. מצד שני- אני מזכירה לך שממש לא קל להתפרנס ממוזיקה בארץ. למשל בלהקות אחרת שבתקופת פעילות אפשר למצוא פתאום את אחד הנגנים מוכר לכם דיסקים או עובד באיזו חנות. אז לפחות נחמד לדעתי שהם יכולים "לחלטר" במשהו שקשור למה שהם אוהבים לעשות- מוזיקה. כי בכל זאת צריך להתפרנס.. ודבר שני- אל תדאגי בקשר ללהקה. הם עוד יחזרו ובגדול!

למעלה