תמונות של ביילי!!!! פורים שמח..! הנה תמונות של ביילי!!
B bsb rules New member 16/3/03 #2 איזה ממי!!! בונבון!! ראיתי את התמונות בצהריים!!!! ונדהמתי מהמותק הזה!! איזה בונבון קטן!!! .... וד"א חג פורים שמח לכ-ו-ל-ם
איזה ממי!!! בונבון!! ראיתי את התמונות בצהריים!!!! ונדהמתי מהמותק הזה!! איזה בונבון קטן!!! .... וד"א חג פורים שמח לכ-ו-ל-ם
A American Girl New member 16/3/03 #3 איזה פשוש!!!!../images/Emo95.gif איזה מאמי! חבל שאי אפשר להגדיל!
ל ליאתגל New member 17/3/03 #4 אני לא..... רואה את התמונות.... זה רושם שהדף הזה לא נמצא באנגלית... את יכולה לשים את התמונות שלו פה בבקשה אני מתה לראות אותם.....
אני לא..... רואה את התמונות.... זה רושם שהדף הזה לא נמצא באנגלית... את יכולה לשים את התמונות שלו פה בבקשה אני מתה לראות אותם.....
B bsb rules New member 18/3/03 #7 היי ליאורוש מה המצב../images/Emo35.gif את יכולה ללכת לאתר של גליה- אני לא יודעת מהו- אני הולכת תמיד דרך נענע- את יכולה דרך נענע- או שתבקשי אותו מגליה....
היי ליאורוש מה המצב../images/Emo35.gif את יכולה ללכת לאתר של גליה- אני לא יודעת מהו- אני הולכת תמיד דרך נענע- את יכולה דרך נענע- או שתבקשי אותו מגליה....
I i got u aj New member 18/3/03 #8 אוף גם באתר של גליה זה לא עובד... מישהי יכולה לשים פה את התמונות וזהו?...