של מי?
N nutty boy New member 11/1/06 #146 הבנתי, ולכן אין לי תשובה. ורק כדי להראות שהבנתי (אני טמבל טיפש אני יודע.) זה חלק מההודעה, אבל רק קלטתי את זה אחרי ההודעה האחרונה? נו, אני יש לי יציאות מטוממות כאלה בימים האחרונים.
הבנתי, ולכן אין לי תשובה. ורק כדי להראות שהבנתי (אני טמבל טיפש אני יודע.) זה חלק מההודעה, אבל רק קלטתי את זה אחרי ההודעה האחרונה? נו, אני יש לי יציאות מטוממות כאלה בימים האחרונים.
M moshit1 New member 11/1/06 #145 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכל הפורום על רוני!!! קודם נאנוס אח''כ נהרוג!!! (סתמי! את יפה!) (הכל מאהבה.)
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכל הפורום על רוני!!! קודם נאנוס אח''כ נהרוג!!! (סתמי! את יפה!) (הכל מאהבה.)
מ מ י כ ל ל New member 11/1/06 #149 ../images/Emo28.gif אפשר גם הפוך קודם להרוג, ואז לאנוס רוני, את יפה!
ק קרקר בגבינה New member 11/1/06 #150 הבוביות שלי :] לא התאפקתי. עידן חסר לך אם אתה תגיד שאתה רוצה לאכול אותן או משהו, ראה הוזהרת בסוף אני לאפי ותופי נעשה ממך ברביקיו (יאק בשר יאק)
הבוביות שלי :] לא התאפקתי. עידן חסר לך אם אתה תגיד שאתה רוצה לאכול אותן או משהו, ראה הוזהרת בסוף אני לאפי ותופי נעשה ממך ברביקיו (יאק בשר יאק)
T tamar brandy New member 11/1/06 #152 עוד תמונה../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif"בוב" מטיול חנוכה ו.. אממ.. החיה של המחוז שלנו זה אריה בגלל זה הכובע
עוד תמונה../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif"בוב" מטיול חנוכה ו.. אממ.. החיה של המחוז שלנו זה אריה בגלל זה הכובע
T tamar brandy New member 12/1/06 #154 היה חמים../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב" ולא רק בגלל הכובע חוחו סתאם אני הייתי עם עמה שכבות.. במדבר!!!
היה חמים../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב" ולא רק בגלל הכובע חוחו סתאם אני הייתי עם עמה שכבות.. במדבר!!!