אי!! תודיעי גם לי שמעת!
ע עוקפת מלמעלה New member 9/1/06 #120 סבבה כנראה זה יהיה יום רביעי וגם ביומולדת שלי אני מתכוונת להגיע לת"א [ובכל מקרה יש מצב שתראו אותי בסביבות היומולדת שלי ]
סבבה כנראה זה יהיה יום רביעי וגם ביומולדת שלי אני מתכוונת להגיע לת"א [ובכל מקרה יש מצב שתראו אותי בסביבות היומולדת שלי ]
ל לופטה New member 8/1/06 #36 אין... לא מצאתי תמונה שלי שהיא פחות מ-500 קילו בייט אז שמתי תמונה של איך שאני מסתפר.... כשאני אסתפר....
אין... לא מצאתי תמונה שלי שהיא פחות מ-500 קילו בייט אז שמתי תמונה של איך שאני מסתפר.... כשאני אסתפר....
ק קרקר בגבינה New member 9/1/06 #79 אין לי זרע ../images/Emo10.gif אבל אני יכולה לנסות יום שישי קרן, יום שישי.
O orkerist New member 9/1/06 #66 ../images/Emo32.gif קטן../images/Emo13.gif אחד הדפוקים ומזה כל השטויות האלה של המכוערות, כל אחת פה יותר כוסית מהשניה אגב, סיון, את נראית בתמונה עם עומר/יהלי בדיוק כמו המורה לשי ללשון:| וזה מפחיד!
../images/Emo32.gif קטן../images/Emo13.gif אחד הדפוקים ומזה כל השטויות האלה של המכוערות, כל אחת פה יותר כוסית מהשניה אגב, סיון, את נראית בתמונה עם עומר/יהלי בדיוק כמו המורה לשי ללשון:| וזה מפחיד!