מוואחעחע חבובע!!!!!!!!
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 8/1/06 #14 =\ אין לי תמונות נורמאליות ועדכניות.. חוץ מזה התמונה הכי יפה שלי היא לא דיגיטלית ואין לי סורק =\ אני יצלם ויעלה מתישהו...
=\ אין לי תמונות נורמאליות ועדכניות.. חוץ מזה התמונה הכי יפה שלי היא לא דיגיטלית ואין לי סורק =\ אני יצלם ויעלה מתישהו...
א אסי סרחנה בנשמה New member 8/1/06 #17 חח די אני חייבת לשים! שני המסוממים שליי עומר [יהלוש] - יהלי רוט צור (גואטה) הימיניסיון- סיוני0כפרעליכם!
חח די אני חייבת לשים! שני המסוממים שליי עומר [יהלוש] - יהלי רוט צור (גואטה) הימיניסיון- סיוני0כפרעליכם!
ס סיוני 0 New member 9/1/06 #64 חחחחחחח עומר יא כוסית על ולא!!!! למה שמת ת'תמונה הזאת?! לפחות תצנזרי אותי!
א אסי סרחנה בנשמה New member 9/1/06 #69 יהלוש באמת כוסית על זה אין ויכוח ודי את יצאת חמודה שםםםםםםםם ואת עם מחוך!!!!! כפרעלייך
פ פרקשון New member 8/1/06 #20 יעל! גרר ../images/Emo9.gif זאת תמונה קצת לא מעודכנת שלי אגב מישהו שם לב שהעלאת קבצים עלתה מ250kb ל500kb? זה כל כך טוב
יעל! גרר ../images/Emo9.gif זאת תמונה קצת לא מעודכנת שלי אגב מישהו שם לב שהעלאת קבצים עלתה מ250kb ל500kb? זה כל כך טוב
ק קרקר בגבינה New member 9/1/06 #52 עידן!!! אני זוכרת ששלחו לי ת'תמונה שלך שאתה בייבי עידן חח אפילו אז היית גבוה! נשמה שלי שנראת כאילו היא אבא שלי כשהיא עומדת לידי
עידן!!! אני זוכרת ששלחו לי ת'תמונה שלך שאתה בייבי עידן חח אפילו אז היית גבוה! נשמה שלי שנראת כאילו היא אבא שלי כשהיא עומדת לידי
ק קרקר בגבינה New member 9/1/06 #110 זאת הייתה מטאפורה ../images/Emo3.gif היית רוצה להיות אבא שלי חחח לה לה טוב אתה לא נשמה... כפרע חחחחח
ח חצילע New member 9/1/06 #96 נכון נכון?D: הוא הבמבה האדומה. וואי איזה קטן היית כשהיית קטן. מתי התחלת להיות כזה ג'אבר?