תמונות ש'כככםםם: נאאמ, תעלו תמונות שלככם:]
נ נטלולה יוסף New member 21/4/07 #9 יש לה../images/Emo99.gifגמאני חולה על גומותתתת../images/Emo99.gif
נ נירושית New member 21/4/07 #10 די! ואני חשבתי שאני היחידה בעולם הזה! והוו! תגידו... מה עם שרשור קשר יש כאן דבר כזה?
נ נירושית New member 21/4/07 #14 אז? לי אין בכלל גומות בגללל זה עד היום אני משוכנעת שאת "גומות החן של זוהר" כתבו עליי! רק עם שם בדוי.=]]
אז? לי אין בכלל גומות בגללל זה עד היום אני משוכנעת שאת "גומות החן של זוהר" כתבו עליי! רק עם שם בדוי.=]]
3 3has3 New member 21/4/07 #16 חחח לאחותי קוראים זוהר D: ופעם לקחתי את זה נראה לי בגן לקרוא D: זה היה מצחיקXDDD
נ נטלולה יוסף New member 20/4/07 #6 אוו כנסי בוביזה:] , כשאת מגיבה,תעשי 'הוספת תגובה,לא תגובה מהירה@! ושאת יורדת למטה יש 'הוספת קובץ' . תבחרי ת'תמונה שאת רוצה ותעשי 'שלח' . זה דיי קל . |מקווה שהבנת| .
אוו כנסי בוביזה:] , כשאת מגיבה,תעשי 'הוספת תגובה,לא תגובה מהירה@! ושאת יורדת למטה יש 'הוספת קובץ' . תבחרי ת'תמונה שאת רוצה ותעשי 'שלח' . זה דיי קל . |מקווה שהבנת| .
נ נירושית New member 21/4/07 #15 אוראלי!../images/Emo99.gif איך לא ידעתי שאת פה?! יא כוסית על! אוראלי תעשי לי עיינים!פליייז?