תמונות שחור-לבן כלבים בצבעי שחור-לבן (צבע הרקע לא משנה)..מי שמעוניין מוזמן להצטרף..
מ משמש מרגש New member 22/6/07 #1 תמונות שחור-לבן כלבים בצבעי שחור-לבן (צבע הרקע לא משנה)..מי שמעוניין מוזמן להצטרף..
מ משמש מרגש New member 22/6/07 #10 איזה יפה!! יש משהו נורא יפה בכלבים שחורים כאלה..אולי זה שממש רואים עליהם שהפרווה כמו מבריקה
מ משמש מרגש New member 22/6/07 #11 ורק כי הייתי חייבת טופי..לפני שהחום של היום התחיל להראות יותר נוכחות..
N night mistress New member 22/6/07 #14 דגם פרה אגדי../images/Emo23.gif זו התמונה הכי הכי מדליקה של צמר והפרה לדעתי.. הוא כמעט בגודל שלה
N night mistress New member 22/6/07 #15 תמונה שתמיד מצחיקה אותי של נתי בטטי לא רואים יותר מדי כי זה צולם בפלאפון, אבל אם תשימו לב יש משפט ממש קלאסי בטלווזיה ונאטאש שוכב לו בסטייל על הספה.
תמונה שתמיד מצחיקה אותי של נתי בטטי לא רואים יותר מדי כי זה צולם בפלאפון, אבל אם תשימו לב יש משפט ממש קלאסי בטלווזיה ונאטאש שוכב לו בסטייל על הספה.
I ira87 New member 23/6/07 #21 האיי השלמות השלמות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif די אפרת, את תהרגי אותי מתישהו עם התמונות של הבובונת המתוקונת הזו פשוט ילדונת מקסימה ביופיה ובמיוחד באופיה ואת כבר יודעת שליבי שייך רק לה...
האיי השלמות השלמות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif די אפרת, את תהרגי אותי מתישהו עם התמונות של הבובונת המתוקונת הזו פשוט ילדונת מקסימה ביופיה ובמיוחד באופיה ואת כבר יודעת שליבי שייך רק לה...
א אפרתs New member 23/6/07 #28 במיוחד בשבילך תמונה קצת ישנה אבל ... היא מחייכת ג'ולי מחכה למעריצה שלה ומבטיחה להיות הכי מהממת שרק אפשר!
במיוחד בשבילך תמונה קצת ישנה אבל ... היא מחייכת ג'ולי מחכה למעריצה שלה ומבטיחה להיות הכי מהממת שרק אפשר!
ט טון טון1 New member 22/6/07 #17 שחור לבן הכי מושלם שיש ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif
ט טון טון1 New member 22/6/07 #18 שון שממתין לאימוץ בראשון אוהבת חיות בן חצי שנה ומלא אהבהההה, כל ליקוק שלו מהלב והנשמה.