תמונות ראשונות מ...

אבל...

כשפותחים את התמונות , כשלוחצים עליהן והן נפתחות בחלון נפרד , הן לא נראות סרוקות! אולי הן נראות ככה קצת מטושטש כי זה מגדיל אותן

Padme Amidala

New member
הן לא סרוקות ../images/Emo13.gif

תודה רבה עליהן

shiray

New member
בואנה אין לך מושג איך אנחנו (בר

ואנוכי) מחזיקות את עצמנו לא לפרסם את התמונות מהפרסומת של שאנל... כאלה תמונות מדהימות (ממש ממש ממש מדהימות! קחו את הציפיות הכי גבוהות שלכם ותכפילו את זה), אבל כולן סרוקות...

240212883

New member
אמממ...שאלה...

בגלל שאני חדשה פה ובפורומים בכלל (טוב נו, זה הפורום היחיד שאני בו), אז, אתם יכולים להסביר, למה אסור להעלות תמונות סרוקות?!

shiray

New member
אין לנו שמץ, אנחנו פשוט נוהגים לפי

זה. כשאת הולכת למשרדים של תפוז וזה אחד הדברים הראשונים שאומרים לך (שאנחנו מחויבות למחוק הודעות שכוללות תמונות סרוקות), את פשוט עושה את זה וזהו. אני מניחה שזה בגלל זכויות יוצרים, נגיד אם אני אסרוק עמוד מהביוגרפיה של ניקול שקניתי לדוגמה, זה לא חוקי. כנ"ל כנראה לגבי מגזינים וכ"ו.

Padme Amidala

New member
../images/Emo45.gif בדיוק ככה...

אבל במידה ופרסמו את זה באתר אחר- מותר לתת לשם לינק.

shiray

New member
וזה משהו שלא מובן לי

כלומר אני יכולה להבין למה אסור לפרסם תמונות סרוקות, אבל אז למה כ"כ קל למצוא אלטרנטיבה ודרך לפרסם תמונות סרוקות?! חוץ מזה שאני גם חייבת לציין שבכמה פורומים אחרים שאני נמצאת בהם פשוט מפרסמים תמונות סרוקות בלי סוף והמנהלים לא אומרים כלום...

shiray

New member
עדיין

זה כמו שאסור לדבר על הורדות אז כולם כותבים ק*זה וזה בסדר... אם רוצים לא לאפשר פגיעה בזכויות יוצרים, שלא יתנו גם לתת לינקים ושבאמת יאכפו את זה, אבל להגיד מצד אחד שאסור ומצד שני בסה"כ רק לחסוך את השמירה של הקובץ ושצריך סה"כ להעתיק את הכתובת ולתת את הלינק זה ממש מיותר לדעתי... ד"א למה הצבא כזה דפוק?!?!? מה אנוכי ביקשה- לבטל את המבחנים ביום שלישי לתרגום ללועזית במודיעין, למה עושים את החיים כ"כ קשים?! התקשרתי אליהם כי כתוב שבמענה הקולי אפשר לשנות זימונים, אז התקשרתי ואפשר לשנות שם ליומיים אח"כ, אבל אני רוצה ל-ב-ט-ל ולא נתנו את האפשרות שם. אח"כ נכנסתי סתם לראות את הסטטוס שלי ומתברר שאני עוד כתובה שם כאילו אני עוד מועמדת לתפקיד חקר מודיעין, אבל לפני שבועיים קיבלתי מכתב מהם שהוסרתי מרשימת המועמדים (והבכלל מטומטם זה שהקדמתי את הריאון בגלל ארה"ב, אז אחרי שהם הודיעו שלא עברתי את הראיון הם שלחו את ההודעה לגבי הראיון המקורי וכתבו שעברתי בהצלחה את המבחנים ואני מזומנת לראיון... לא נורמלים), ואז נכנסתי לאתר של מודיעין לשנות את התאריך וגם שם כתוב שאני מועמדת עדיין לשני התפקידים ונתנו אפשרות לשנות ליומיים אח"כ את המבחנים.... למה הם עושים חיים קשים?!?! וצריך לבטל עד 48 שעות לפני אבל המבחנים בשמונה בבוקר ויש להם מענה אנושי רק מעשר ובסופ"ש אין אף אחד ובחמישי ניסיתי לתפוס אותם... וכל זה בגלל שלא בא לי פשוט להבריז להם בלי להודיע... טוב הייתי צריכה לשפוך את זה- סורי.

ערן1987

New member
כבר יש תמונות? מגניב!!

ניקול נראית חמודה.. לי נראה שזה תמונה מסצינה דיי סופית או באמצע,כי יש את הקטעים האלה שסמנתה בחולצת בטן הזאת

N i c o l e

New member
תודה!!

אני כבר ממש מחכה לסרט שיגיע... איך אהבתי את התוכנית הזאת!!

למעלה