עדיין
זה כמו שאסור לדבר על הורדות אז כולם כותבים ק*זה וזה בסדר... אם רוצים לא לאפשר פגיעה בזכויות יוצרים, שלא יתנו גם לתת לינקים ושבאמת יאכפו את זה, אבל להגיד מצד אחד שאסור ומצד שני בסה"כ רק לחסוך את השמירה של הקובץ ושצריך סה"כ להעתיק את הכתובת ולתת את הלינק זה ממש מיותר לדעתי... ד"א למה הצבא כזה דפוק?!?!? מה אנוכי ביקשה- לבטל את המבחנים ביום שלישי לתרגום ללועזית במודיעין, למה עושים את החיים כ"כ קשים?! התקשרתי אליהם כי כתוב שבמענה הקולי אפשר לשנות זימונים, אז התקשרתי ואפשר לשנות שם ליומיים אח"כ, אבל אני רוצה ל-ב-ט-ל ולא נתנו את האפשרות שם. אח"כ נכנסתי סתם לראות את הסטטוס שלי ומתברר שאני עוד כתובה שם כאילו אני עוד מועמדת לתפקיד חקר מודיעין, אבל לפני שבועיים קיבלתי מכתב מהם שהוסרתי מרשימת המועמדים (והבכלל מטומטם זה שהקדמתי את הריאון בגלל ארה"ב, אז אחרי שהם הודיעו שלא עברתי את הראיון הם שלחו את ההודעה לגבי הראיון המקורי וכתבו שעברתי בהצלחה את המבחנים ואני מזומנת לראיון... לא נורמלים), ואז נכנסתי לאתר של מודיעין לשנות את התאריך וגם שם כתוב שאני מועמדת עדיין לשני התפקידים ונתנו אפשרות לשנות ליומיים אח"כ את המבחנים.... למה הם עושים חיים קשים?!?! וצריך לבטל עד 48 שעות לפני אבל המבחנים בשמונה בבוקר ויש להם מענה אנושי רק מעשר ובסופ"ש אין אף אחד ובחמישי ניסיתי לתפוס אותם... וכל זה בגלל שלא בא לי פשוט להבריז להם בלי להודיע... טוב הייתי צריכה לשפוך את זה- סורי.