21
S shiray New member 22/8/03 #31 ואחרונה עברתי על כל התקיות שלי ולא מצאתי עוד תמונה בגודל נורמלי.... ולחשוב שעוד כמה דקות לפני שהתחלתי להעלות את התמונות אמרתי לנעמה שאני לא מוצאת תמונות...
ואחרונה עברתי על כל התקיות שלי ולא מצאתי עוד תמונה בגודל נורמלי.... ולחשוב שעוד כמה דקות לפני שהתחלתי להעלות את התמונות אמרתי לנעמה שאני לא מוצאת תמונות...
P Padme Amidala New member 23/8/03 #35 תמונות ממש מקסימות!!! תודה!! ../images/Emo45.gif הוספתי את כולן לגלריות!
N N i c o l e New member 22/8/03 #14 בתמונות שהיא עם שיער מקורזל היא מזכירה לי את עצמה כשהייתה צעירה יותר...
S shiray New member 22/8/03 #32 כן... כי זה לגמרי השיער הטבעי שלה.... מצחיק איך חלק גדול מהתמונות שעכשיו העליית זיהיתי שהן פפראצי לפי השיער שלה...
כן... כי זה לגמרי השיער הטבעי שלה.... מצחיק איך חלק גדול מהתמונות שעכשיו העליית זיהיתי שהן פפראצי לפי השיער שלה...
A American Girl New member 22/8/03 #33 תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif גבתמונה ה-21 טום יושב על ניקול או שזה רק נידמה לי??? זה לא אמור להיות ההפך?
תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif גבתמונה ה-21 טום יושב על ניקול או שזה רק נידמה לי??? זה לא אמור להיות ההפך?
S shiray New member 22/8/03 #34 להתפתה להגיד? גם הגבר אמור להיות יותר גבוה... אז? טוב נו הרגשתי שאני חייבת להגיד את זה.... בכל אופן הסתכלתי שוב על התמונה ונראה לי שהוא יושב לידה והוא פשוט נשען לכיוון שלה....
להתפתה להגיד? גם הגבר אמור להיות יותר גבוה... אז? טוב נו הרגשתי שאני חייבת להגיד את זה.... בכל אופן הסתכלתי שוב על התמונה ונראה לי שהוא יושב לידה והוא פשוט נשען לכיוון שלה....