תמונות פורים!!!

OFIRB9

New member
נשף מ-ה-מ-ם!!!!

האנשים שבאו: הילה רינת הארוקה אורן קארין ענבר גד אני כמובן מור ותמי תחפושות: שני דוכסיות הנסיכה הכי יפה שאי פעם ראיתי וחצי חתול... האיחורים: כולום איחרו! כולל אותי ואני הראשונה שהגיעה (טוב נו הילה ורינת הקדימו ביום וחצי...) תגובות: היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה כיף! היה ס-ב-ב-ה-! א-ב-ל א-נ-י א-פ-ס-י-ק ע-ם ז-ה כ-י ז-ה מ-ע-צ-ב-ן-! תמונות אצל גד! (אגב, בדרך הביתה ראיתי את המשאית של מנהיג המלחמה במסווה של חנות ירקות דוקטור חציל!) הסיפורים: טוב ענבר קרי מור ותמי איחרו בשעה וחצי כי התפקששה להן ההסעה וקאמי-סן (גד, שם חדש נה נה נה) ירד ברחוב אחר ועמד שעה באינטרקום של מישו אחר (מזל שלא היה אף אחד באותו בית...) המוווון מבריזנים! אבל בכל זאת נהננו, ובסוף אף אחד לא אמר לי בי בי! ואני הראשונה שהלכתי! ואני מקווה שמישו הגיע בסוף הביתה בשלום כי המונית הבריזה לו... הנשף הבא אצלי!!!

Ray girl

New member
גם אני נהנתי ^.^

מאוד אפילו ההסעה אצלינו התפקששה כי משיהי שכחה להתקשר ולהגיד שאין הסעה... ומה זאת אומרת היו הברזות...? ואני כן התחפשתי! >.< היפית!!!(זה היה התכנון המקורי -.-) ושוב: היה כיף ^.^

Rnamon

New member
גם אני...בערך....^_^

היה סבבה.....מלבד העוןבדה שכולם חושבים שאני מטורף על כל הראש..... וזה לא אשמתי שירדתי ברחוב אחר זה הנהג מונית הטופש....... ואני היתי אמור להתחפש למלאך.....אבל חפיף.....לא היה לי כוח לכנפים והילה (הילה מלשון ביגלה מעל הראש)..... ^_^ והיה סבבה...... אני לא יודע לרקוד.....משפיל..... וגם אני לא יודע לצייר (כי כששאני אני מצייר אומרים שאני משועממם)....משפיל...... ותמונות? יש תמונות אבל אני לא יפרסם תמונה בלי רשות של מי שמצולם בה..... נ.ב. גדי אהב את התחפשות של נסיך שהיו...(אם זה היה נסיך......) זה היה יפה.. *_*

moon flower

New member
*קולות שרקן ברקע*

אני להיות צ'יבית "תמימה" (טיהי, תמימה ומאורסת, איזה כיף לי *חוטפת את הארוקה-סאמה ברקע*) אכן הייתי נסיכה, מודה ומתוודה (אפילו היו לי כפפות תחרה, הישג אדיר מצד המלביש[ה]) בכל-מקרה אני בינתיים איעלם לי בשקט למרפסת החביבה לעשות מספר דברים דיי שגרתיים לאחרונה (והמבין יבין)...

ניו. -.-../images/Emo104.gif

פרינסס צ'ירו תמימה. -.-" ו*שיעול* אני חושבת שבאמת שכחתם איזשהו פרט, לא?... *הבעה תמימה* (מון: *משחקת עם הטבעת ברקע*) טארו עושה "כן" ו"לא" עם הראש ברקע. -.- וגם מצחקקת. ואוטנה עומדת לקנא.... *הבעה זדונית*

OFIRB9

New member
אה זו היית את!

לא זיהיתי! סתאם סתאם... -.- גד על תצתנע ציירת את תמי והרוקה משו משו! ועכשיו אני מבינה של מי הכנפיים שראיתי בשקית! היית אומר לי! אני הייתי אמורה להיות מלאך שחור...

Hotaru

New member
מי הזוג הכי יפה בעולם?...

טארו אוהבת אתכן ומתגעגעת אליכן..."אבא" הרס לי את כל המצב רוח והיה לי כיף בנשף....למרות שנראיתי כזאת עצובה....בגלל ה"אבא" הטמבל שלי....... ונייקו...את יפה.-.-

Ray girl

New member
את יותר יפה, שקט.

ואת רוקדת יפה... ואל תתני לו לדכא אותך

Hotaru

New member
-.-''

התעודדתי זה בסדר...חשבתי על הנשף וחזרתי לחייך.

Rnamon

New member
שניכן יפות וזהו.........

וחבל שהית מדוכאת כל הזמן.....הרס לך ת'יופי טיפה ^_~

Hotaru

New member
כנראה שהייתה לי סיבה טובה להיות..

מדוכאת...הורים זה דבר רע.. (לא כשמדובר במיצ'ירו והארוקה,כמובן.)

Rnamon

New member
אני מסכים......זה באמת רע.....

ישש כאלה טובים ויש כאלה שהם (סליחה על הבטוי-) ביצ'ים...... כאילו.....כל המטרה שלהם לגרום לנו סבל ויסורים נצחיים........חחחחחחחחחחח סתם סתם....אבל הרבה פעמים הם פשוט לא מבינים וסתם הורסים לנו דברים......

niena

New member
וזה אמור להביע...?

ורק שלא תעזו לקרוא לי מבריזנית! אני לא הברזתי, רק לא באתי...

OFIRB9

New member
אני יותר דיברתי על ספון מעלייך

והייתי בטוחה שלורי וסטטה יהיו שם! איזה בעסה היו ממש מעט אנשים! ואגב הילה, את יפה!!!

למעלה