תמונות עירום של דנג'ה וטל!

תמונות עירום של דנג'ה וטל!

סתם, שרשור היכרות. שם: שנת לידה: מין: עיר מגורים: מס' אחים: מס' אחיות: מיקומך: להקה אהובה: צמד אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: מתופף אהוב: מתופפת אהובה: סולן אהוב: סולנית אהובה: גיטריסט אהוב: גיטריסטית אהובה: קלידן אהוב: קלידנית אהובה: בסיסט אהוב: בסיסטית אהובה: פיזמונאי אהוב: פזמונאית אהובה: מלחין אהוב: מלחינה אהובה: אחד שממש ממש ממש שנאים: מוטו1: מוטו2: מוטו3: שורה משיר: שורה מסרט: שורה מספר: אמרה:

וול, מי

שם: איתמר רוזנברג שנת לידה: 94' מין: בחור-בחור עיר מגורים: רמת גן מס' אחים: 0 מס' אחיות: 3 מיקומך: 4 להקה אהובה: "המכשפות" צמד אהוב: "פורטיסחרוף" זמר אהוב: ערן צור זמרת אהובה: קורין אלאל-ענבל פרלמוטר-שילה פרבר (יש להן את אותו קול!) מתופף אהוב: אלון כהן (המגבעות) מתופפת אהובה: יעל כהן (המכשפות) סולן אהוב: אוהד פישוף (מגבעות) סולנית אהובה: שרון בן-עזר (פוליאנה פראנק) גיטריסט אהוב: ברי סחרוף גיטריסטית אהובה: ענבל פרלמוטר (המכשפות) קלידן אהוב: אבשלום כספי (כרמלה גרוס ואגנר) קלידנית אהובה: איריס פרלמוטר (מגבעות) בסיסט אהוב: ערן צור בסיסטית אהובה: נץ
פיזמונאי אהוב: ערן צור פזמונאית אהובה: פרלמוטר מלחין אהוב: ערן צור מלחינה אהובה: קורין אלאל צ'לן אהוב: מסנר (הרבעייה, טאטו, כרמלה, של ערן) (הערה- זה שלא הכנסתי כמה אנשים זה לא אומר שאני לא אוהב אותם) אחד שממש ממש ממש שנאים: נינט מוטו1: טוב לאדם שלא נולד מוטו2: אם כבר נולדת תהנה מוטו3: השתדל למות בכיף שורה משיר: "לא רוצה יותר ללמוד לא רוצה עוד לעבוד.." (סימפטי- עוגיות) שורה מסרט: "אם העולם מפנה את גבו אליך, הפנה אתה את גבך אל העולם" אמרה: אל תשכחו להוריד את המים, לסגור רוכסן ולברך" אשר יצר".

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif

נשמע כאילו כתבת את השאלון בשביל תשובות שכבר יש לך. ואני אוהבת את הסגנון שלך D: ולענבל, קורין, ושילה פרבר אין את אותו קול בכלל בכלל.

נעמקה19

New member
אה ../images/Emo6.gif אין שום בעיה

סתם שמתי לב לזה, וזה משעשע. גם אני לפעמים עושה את זה P:

chen1litvak

New member
בדיקת שמיעה

הקול של שילה בכלל לא דומה לקול של ענבלי וקורין,אם כבר של ענבל וקורין דומה קצת

נעמקה19

New member
גם לא ../images/Emo3.gif

של קורין נבלע יותר, מחוספס קצת. ושל ענבל צעיר וחזק.

נעמקה19

New member
גם לא!

אפילו אז הקול שלה שונה לגמרי משל ענבל. תקשיב למשהו ניטרלי כמו שיר שקט של ענבל, ושיר ממש ישן של קורין ("ציפור", "אמור לי"), או שתקשיב לדואט שלהן ("חיה בתוך קופסה", "כשזה עמוק") ותראה שתשים לב מי שרה מתי. הקול של ענבל כאילו מהסס יותר, צעיר יותר. ושל קורין כאילו עבר הרבה. לא יודעת להסביר. בטח שיר תדע יותר טוב ממני

chen1litvak

New member
יש הבדל,לא אמרתי שלא

אבל הוא בסיום של המילים,הסיום של קורין ישלו לפעמים עדיין קצת מהמבטא שלה,ושל ענבל אני יודעת אוהבת את החספוס הזה. אבל למשל בזן נדיר אני עדיין לא מצליחה להבדיל מתי זו מי. ובאמת,קורין זקנה מענבל ב25 שנה (פדופיליה) אז בטח ששלה ישמע יותר בוגר..

למעלה