תמונות עדכניות

יאנקה

New member
תמונות עדכניות

תמונה של צ´וצ´ה - יפתי אהובתי ושל התינוק השני בבית (אותו טרם הצגתי כאן) - לורד.

יאנקה

New member
זה עולה, זה עולה !!! ../images/Emo6.gif

טוב, אז היום הולדת של לורד: 1.4.01 (בערך), הוא מגזע מעורב (לדעתי עם חמור
, כי הוא נורא עקשן), כרגע הוא עובר אילוף כדי להקל לכולנו על החיים ובעיקר לצ´וצ´ה, כי היא זו שחוטפת ממנו.

**לילך**

New member
לורד וצ´וצה מקסימים ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif |ח

איזה כייף לך גם כלב וגם חתולה ,זה השילוב האידאלי !!!!! אני מבינה שהם לא חיים לגמרי בשלום? ספרי קצת חוויות ,מה קורה בינהם ,איך הם מסתדרים וגם אם לא מה הם עושים אחת לשני......

יאנקה

New member
אנחנו חיים איתם בשלום, וזה מה שחשוב

צ´וצ´ה היא הותיקה ביניהם ובהתחלה היא רצתה לקבל אותו, אך נאלצה להשלים עם המצב. כיום, בגלל שהוא עובר אילוף, יש לו את המקום המיוחד שלו בבית ורוב הזמן הוא קשור שם. צ´וצ´ה הבינה טוב מאוד את המצב כשהוא קשור ולא יכול להגיע אליה ואז היא מתחילה להתעלל בו ע"י כך שהיא מראה שהיא יכולה להתרוצץ בבית בחופשיות והיא פשוט רצה מסביבו ומול האף שלו, וזה כמובן מעלה לו את הסעיף... לאחרונה היא בכלל נהיתה חוצפנית - היא שותה מים לרוב מהכלי שלו וכמעט ולא נוגעת בשלה. הכלי שלה מאוד נוח ועומד על הרצפה, אבל היא מעדיפה לטפס על המדרגות ולעמוד עם הראש למטה כדי לשתות (פעם היא היתה שותה שהכלי שלו עמד על הרצפה וזה היה פחות או יותר נוח, אבל עכשיו יש לו מתקן וזה נמצא על הגובה). כל זה כמובן משתנה כשלורד אינו קשור ואז הוא רץ אחריה ובהנפת רגל אחת מורח אותה על הרצפה ומתחיל ללקק, שזה העונש שלו בשבילה. היא נורא סובלת ממנו, ולדעתי לא מזה שהוא מלקק אותה אלא ממשקל הרגל שלו (אפשר להגיד כשהוא דורך לי על הרגל אני ממש לא נהנית). אז זה מה שקורה אצלנו בבית, אני מקווה שמה שכתבתי מובן ולא מסורבל מדי... אני בכל אופן יכולה להעביר את כל היום בלהסתכל עליהם...

למעלה