תמונות. (ספויילר).

מירטל

New member
תמונות. (ספויילר).

מה הקטע של התמונות בעולם הארי פוטר? תשימו לב לכמה עובדות מעניינות: א. הדרך שבה דמבלדור "משתמש" בתמונות שלו ב"עין הנחש" בשביל לתקשר בין חברי המסדר השונים, ובין אנשים בכלל. ב. התמונה שמודי מופרע העין מראה להארי בתחילת הספר ( עם כל חברי המסדר המקורי ). ג. העובדה שלדמבלדור לא איכפת מה יעשו לו " כל עוד לא יורידו את התמונות שלו מהקלפים של צפרדעי השוקולד....". נראה מגוחך? בכלל לא! אנחנו יודעים שרוב ילדי הקוסמים אוספים קלפים ( ומן הסתם, להסתובב עם קלף של דמבלדור בכיס זה בכלל לא חשוד או מוזר), ה"דמבלדורים" על הקלפים האלה מסוגלים לנוע בצורה חופשית בין הקלפים עצמם ( ז"א, אם הארי יבקש מהקלף שלו של דמבלדור למסור הודעה לרון, סביר להניח שהוא יוכל לעשות את זה), וכמובן, לנוע לתוך התמונה של מסדר הפניקס המקורי (כן, זאת של מודי), ובכך לתקשר עם התמונות של כל הדמויות של כל חברי המסדר. דרך תיקשורת נוחה, כמעט בלתי נתנת למעקב, וכמעט מתבקשת. מה דעתכם?

את טועה.

תמונות לא יכולות לדבר, רק דיוקנים של אנשים. א.מה חשוד בדרך שבה דמבלדור משתמש בציורים שלו? ב.לתמונה של מאד איי אין בכלל קשר... כמו שאמרתי תמונות לא יכולות לדבר ואתה גם לא יכול לדבר איתם ג.אני חושבת שזאת הייתה בדיחה של דמבלדור...

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

ן.. דיוקנאות

Lovegood4ever

New member
וגם... ../images/Emo58.gif

התמונות במשרד של דמבלדור שמסוגלות לעבור לתמונות האחרונות שלהן זה רק כי במקומות האחרים (סט מונגו, המפקדה ומשרד הקסמים, אם אני לא טועה) התמונות הן בדיוק אותה תמונה, בשני העתקים, לא סתם שתי תמונות של אותו בן אדם

בקשר לנקודה האחרונה../images/Emo58.gif../images/Emo57.gif

עם הקלפים-של-צפרדעי-שוקולד. זו תיאוריה מענינת. אולי באמת יש סיבה שדמבוס רוצה לשמור את התמונות על הקלפים, לא רק כי זו הברקה דמובוסית גאונית שמתאימה לאופי שלו אלא כי זה ~באמת~ עשוי לעזור במשהו...

הממ יכול להיות דווקא מגניב

לא חשבתי על זה ככה
אחלה רעיון.. למרות שאם היה בזה משו הוא לא היה משתמש בזה כבר?
הממ בכל מקרה.. נושא למחשבה ודרך אגב.. היי לכם שוב.. הרבה זמן לא הייתי פה.. אני נומי <nomi> נייס טו מיט יו
הארי פוטר ומסדר הפיניקס שווה ביותר

אמממ...

יכול להיות שתמונות יכולות רק לשמוע, ודמבלדור יכול לשמוע דרכן? כי נכון תמיד יש תחושה שהוא יודע הכל? אז אולי לפעמים הוא מקשיב לתמונות שלו או משהו כזה.

DIDUDA

New member
הממממ...

באמת לא חשבתי על זה, יכול להיות הגיוני.... אבל אז בעצם יש המון אנשים שיכולים לשמוע ככה דברים, לא רק אנשים שיש להם תמונות על קלפים - כל אחד.

Bellatrix

New member
../images/Emo58.gifמסר מאחותה של bellatrix

לדעתי אם קיימת תקשורת בין תמונתית, זה יכול לקרות רק אחרי שהאדם בתמונה מת כבר. (לא שזה אומר שכל התמונות מקיימות תקשורת שכזו, הרעיון שרק דיוקנאות יכולים נשמע לי נכון.) מה שכן, אני מקווה שהארי ימצא דיוקן של סיריוס. ככה הוא יוכל לתקשר אתו כאילו הוא היה בחיים, ולקבל את העצות והתמיכה שהוא זקוק להם מדמות ה'מחליף אב' שלו. (בעצם, הוא יכול פשוט למצוא דיוקן של ג'יימס)

Moreiro

New member
זה לא כזה קל למצוא דיוקן.. ../images/Emo121.gif

לא ציירו את כל האנשים..

אבל אולי../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

איפשהו בבית של סיריוס איפה שהוא גדל יש איזה דיוקן או משו או איזה דרך כזה שבני המשפחה היו מתקשרים אחד עם השני ו.. ו.. כמו איזה גיגית כזאת או... נארף
לא יודעת משו כזה ואז בספר הבא יגלו את זה
ואז הארי יוכל לדבר עם סיריוס
כן
כן
קאמבאק
*והדמיון זורם*

snowwight

New member
../images/Emo58.gifתגובה../images/Emo58.gif

אמ.. הלוואי והארי יימצא דיוקן של סיריוס אבל זה מאד לא הגיוני כי זה לא סגנון הכתיבה של גיקיי והיא אמרה שאין סיכוי שהארי בכלל יתקשר איתו או משהו בסגנון, וחוץ מזה יש מלא תמונות של סיריוס מהפתקים של הכלא שחיפשו אותו והכל
אבל לא נראה לי שיש דיוקן שלו
אבל כיף לחשוב שיום אחד הארי יימצא דיוקן שלו וידבר איתו..
הלוואי וג'ייקי הייתה עושה אותו רוח רפאים.....

הממ כן.. אבל מצד שני |מספיילרת|

זה היה הורס כזה את כל הטעם בזה שהיא הרגה אותו <עם כל הסליחה למיסטר בלאק>
מי יודע אולי זה באמת אפשרי שהוא ימצא איזה אמצעי תקשורת ואם לא באח ימצאו אצלו בבית איזה משו מגניב כזה שהוא היה אמור לתת להאריה או שהוא השאיר לו ליתר ביטחון ואז הארי יוכל לזכור אותוווווו אוחח.. אהבתי את הסיריור הזה איזה סנאפלס חמוד אחח סיריוס..תמונה חמודה חחח

הממ כן.. אבל מצד שני |מספיילרת|

זה היה הורס כזה את כל הטעם בזה שהיא הרגה אותו <עם כל הסליחה למיסטר בלאק>
מי יודע אולי זה באמת אפשרי שהוא ימצא איזה אמצעי תקשורת ואם לא באח ימצאו אצלו בבית איזה משו מגניב כזה שהוא היה אמור לתת להאריה או שהוא השאיר לו ליתר ביטחון ואז הארי יוכל לזכור אותוווווו אוחח.. אהבתי את הסיריור הזה איזה סנאפלס חמוד אחח סיריוס..תמונה חמודה חחח

איזה תמונה חמודה../images/Emo13.gif

קלטו את הדמויות המסתתרות בצללים בוהוהוהווווו האהא מאגניב

למעלה