האחיינית שלה לדעתי סיימה את בה"ד 1 - ושלכם סיימו השלמה חיילית.
O oshiko New member 28/10/06 #19 מיקה וג'יפסי - תודה על התמונות ושוב ברכות לשני הקצינים החדשים של הפורום. יודעות לשים תמונות בגלריה? אם לא - אני אשים. זה צריך להיות בקטגוריה "טקסי סיום".
מיקה וג'יפסי - תודה על התמונות ושוב ברכות לשני הקצינים החדשים של הפורום. יודעות לשים תמונות בגלריה? אם לא - אני אשים. זה צריך להיות בקטגוריה "טקסי סיום".
T the gypsy New member 28/10/06 #21 ../images/Emo51.gif לכל המברכים, אושיקו, לגבי הת תמונות אני לא יודעת לשים בגלריה - אם לא תשים אתה, אנסה לרתום את הבן במהלך הרגילה.
../images/Emo51.gif לכל המברכים, אושיקו, לגבי הת תמונות אני לא יודעת לשים בגלריה - אם לא תשים אתה, אנסה לרתום את הבן במהלך הרגילה.
ש שויו New member 28/10/06 #22 מזל טוב לקצינים החדשים ולמשפחות בהצלחה בהמשך השירות והמון גאווה. שימרו עליהם
O oshiko New member 29/10/06 #30 כשאושיקו ייתפנה מעבודה ויגמור להצפין את העולם - יעשה גם את זה. אם מישהו שיודע פנוי בינתים - מוזמן להכניס את זה.
כשאושיקו ייתפנה מעבודה ויגמור להצפין את העולם - יעשה גם את זה. אם מישהו שיודע פנוי בינתים - מוזמן להכניס את זה.
ס סמדר בנ New member 29/10/06 #31 התמונות בגלריה בקטגורית "טקסי סיום" . שיעור קצר - נכנסים לגלריה לתיקיה המתאימה, לוחצים על "צרף תמונה" - גוררים את התמונות שרוצים במקום שהוא מסמן, ומוסיפים תאור של התמונה. לפעמים הוא מבקש לפני כן להתקין DirectXאז להתקין (זה אוטומטי).
התמונות בגלריה בקטגורית "טקסי סיום" . שיעור קצר - נכנסים לגלריה לתיקיה המתאימה, לוחצים על "צרף תמונה" - גוררים את התמונות שרוצים במקום שהוא מסמן, ומוסיפים תאור של התמונה. לפעמים הוא מבקש לפני כן להתקין DirectXאז להתקין (זה אוטומטי).