תמונות מ- celebrity deathmatch

תמונות מ- celebrity deathmatch

עדי, הבטחתי, והנה אני מקיים. הבעייה שהיו כל כך הרבה תמונות יפות, ששמתי איזה 9 תמונות כתור תמונה אחת... אלאניס קורעת את ג´ול לגזרים... וג´ול קורעת לאלאניס ת´שיער באמצע... אם זה היה במציאות הייתי רוצח את ג´ול.............!!!!!!!! אבל בכל מקרה אלאניס מעיפה את ג´ול לפרוז´קטורים, ג´ול מתחשמלת ומפוצצת. דרך אגב. המטרה בקרב היא להשיג ת´שק שיש בו הרבה דולרים....

ואחרונה...

מה תעדכם על התמונות? רק שתדעו שעבדתי דיי קשה בשביל להביא אותם לפרום. כל פעם שהיה משהו יפה בסרטון הייתי צריך לעצור ת´סרטון, ללחוץ על print screen. להעתיק את זה לצייר. לחתוך את התמונה של הסרטון. להדביק אותה שוב. ואז שוב פעם להפעיל את הסרטון כי אחרי כל זה הוא ניהיה איטי מידי...

תודה אמיל

אף פעם לא ראיתי את הקרב הזה זה הגיע לאם טי וי אירופה בכלל?? וזה רק אני או שזה ב-כ-ל-ל לא דומה לאלאניס?

אתה ממש לא היחיד...

אפילו אתמול רשמתי לג´אנק, שהם עשו את אלאניס לא דומה ואת ג´ול הם עשו דומה. בכל מקרה, אני אף פעם לא ראיתי את זה בטלויזיה. הורדתי את זה מהתוכנה הזאת, החיסרון הוא שזה בלי קול וזה 85 מגה בייט... האמת, זה לא קרב כל כך מצחיק (או שכן אי אפשר לדעת בלי הקול...). ולמען האמת, אלאניס ממש מנצחת את ג´ול. ג´ול רק תלשה לאלאניס ת´שיער וסגרה עליה את הסולם. (בקיצר לאלאניס לא ירד דם...)

AlanisJunkie

New member
אמיל..

תודה רבה ששיתפת אותנו בתמונות האלה! תמונות נהדרות!

j u n k

New member
אמיל!!!!!!!!!!!!

איזה אדיר אתה!!! תודה תודה תודה! חסכת לי המון עבודה

למעלה