תמונות מ"יוסף"

ש ו ר ט י

New member
close every door

זה הקטע הכי יפה! איזה מחזמר חמוד זה, אחד האהובים עליי, במיוחד הגרסה הספציפית הזאת. תודה רבה על התמונות. אגב, ראיתי את זה לפני שנה בלונדון. אין מילים, יצאתי מוקסמת

Octavian

New member
זו רק לא הגירסה האמריקאית...

אלא גירסת הוידאו הבריטית מ-99, שקיים לה, אכן, פסקול (הפסקול שהוכן לוידאו הופץ גם כאודיו CD. סה"כ לא היה להם יותר מדי עבודת עריכה לבצע...) אגב, דוני אוסמונד היה יוסף בהפקה של טורונטו ב-1992, ומשם עבר לסיבוב ההופעות הצפון-אמריקאי שבו הוא כיכב כשש שנים (עם הפסקות קלות). הוא מעולם לא ביצע את התפקיד בברודווי או בלונדון.

northenPurple

New member
צודק

בכל אופן, אני ראיתי את המחזמר הזה בלונדון לפני לא מעט שנים, ואני זוכר שההפקה היתה מאוד מאוד דומה לגירסה המצולמת הזאת. כמובן שיש הרבה שינויים (אני זוכר מקהלת ילדים קטנה יותר, ויש שינויי עריכה שאי אפשר לעשות על הבמה אלא רק בסרט) אבל בגדול ההפקה ממש ממש דומה לגירסה הבימתית. ולדעתי אוסמונד עשה שם עבודה מצויינת

40גבי

New member
זו לא הגרסה האמריקאית ! זה ה-DVD

זה הDVD שיצא כבר לפני כמה שנים בכיכובים של דוני אוסמונד , מריה פרידמן , וריצ'רד אטנבורו. גבי

lolypop12

New member
ראיתי לפני כמה שבועות....

היה מאוד יפה!!!
אבל אכשהו קצת התאכזבתי...אני לא יודעת למה....

shiratel

New member
אכן

ראיתי את יוסף וכותונות הפסים בקיץ בווסט אנד. היה מדהים! אין לי מילים לתאר את היופי. נורא נורא דומה לסרט, בתפאורה והכל רק שהיה אחד בריטי או אירי ולא מישהו כ"כ מוכר (אולי באנגליה). אגב, דוני אוסמונד עשה את יוסף בטורונטו ובאותם שנים ג'ייסון דונובן עשה את יוסף בווסט אנד ונראלי גם ברודוויי. לדעתי ג'ייסון דונובן יותר טוב (ויש לי גם את הדיסק בביצועים שלו). תודה על התמונות, ראיתי את הסרט. גם יפה. סתם עובדה - דוני אוסמונד מורמוני =/

אריאל2005

New member
יש לי את זה בבית בוידאו

הפקה מהממת... במיוחד המספרת הבלונדינית, היא מצויינת

Hippie Jeannie

New member
בקשה

האם תוכל בבקשה לצרף את התמונות לגלריות הפורום? גולשים יכולים לעשות את זה וזה יעשיר מאוד את הגלריות. תודה.

TEENAGER1

New member
תודה רבה!!

יש לי את הדיוידי בבית. סה"כ הפקה מצוינת, היו כמה דברים שלא אהבתי, אבל השחקנים הראשיים מעולים.

למעלה