תמונות משבת אילן ודוידי נופלים על הראש
צ צביקה מעוז New member 17/1/04 #5 מורדי - סיבכת אותי ב-1000$ . מי שעובר ליד הבית שלי יכול לקחת מצלמת סטילס (לא דיגיטאלית) חדשה מהפח.
F FalxOri New member 18/1/04 #7 לא רק לך... המצלמה הזאת גורמת הרבה כאב ראש (חיובי) להרבה צלמים ולא רק בצניחה... אני גם בכיוון... אבל נחכה כמה חודשים... O
לא רק לך... המצלמה הזאת גורמת הרבה כאב ראש (חיובי) להרבה צלמים ולא רק בצניחה... אני גם בכיוון... אבל נחכה כמה חודשים... O
O oferbar New member 17/1/04 #6 פששש איזו איכות, חבלז אתה משתמש בפילטר או עדשה מיוחדת? סתחיין על הצילומים.
P PURE MADNESS New member 18/1/04 #11 מורדי...... פעם הבאה תנסה להקטין את התמונות ל 800X600 ככה יהיה יותר קל לראות את כל התמונה......
F FalxOri New member 18/1/04 #12 ההפך גם ככה בטח צריך להוריד ולכווץ בטירוף כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונות לפורום. חבל כי במקורי התמונות נראות אפילו יותר טוב... O
ההפך גם ככה בטח צריך להוריד ולכווץ בטירוף כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונות לפורום. חבל כי במקורי התמונות נראות אפילו יותר טוב... O
P PURE MADNESS New member 19/1/04 #13 ברור שבמקורי התמונות נראות יותר טוב...... אבל למען נוחות הצופים בתמונות זה יותר נוח להציג אותן ב 800X600 מה גם..... יש לו מספיק פיקסלים שם כדי שזה לא יהיה כ"כ מורגש....
ברור שבמקורי התמונות נראות יותר טוב...... אבל למען נוחות הצופים בתמונות זה יותר נוח להציג אותן ב 800X600 מה גם..... יש לו מספיק פיקסלים שם כדי שזה לא יהיה כ"כ מורגש....