תמונות מרהיבות

אימשל2

New member
תמונות מרהיבות

הבן הביא איתו הביתה מזכרת יפה מהטירונות והאימון המתקדם. דיסקים עם תמונות וסירטונים שלהם. בין התמונות יש תמונות מהממות של הצניחות שלהם. תמונות שצולמו מהאויר ע"י החברה וכמובן עולות עשרת מונים על אלה שצילמנו מהקרקע. מצרפת מבחר שלהן להתרשמותכם.

תמונות מדהימות.שווה למסגר האחרונה.

מחר כבר לאושיקו יש עבודה.להכניסם לגלריה.

כשאמא שלי ראתה אותי צונחת היא

התעלפה על המקום. במיוחד שבנות צונחות ראשונות. אבל כן קפצתי 3 פעמים וקיבלתי כנפיים מאלוף הפיקוד דאז משה וחצי. היו זמנים להלהלהלהלהה...

אימשל2

New member
פנה - מקדישה לך את תמונה 6

שם מצולמת, כנראה, חיילת שצונחת. החיילות שצונחות והחיילים שצונחים כצ'ופר, צונחים ללא שק חפצים. במבט שני, שמתי לב שהצנח/ית בקידמת תמונה 6 צונח/ת ללא שק (50 ק"ג בערך). אז, לצורך הענין בואי נחליט שזו חיילת ונקדיש לך את התמונה.

אגב, אבאשלחייל רואה עכשיו את

התמונות ואומר שזה מזכיר לו את עצמו לפני 40 שנה.

paulika

New member
תמונות יפיפיות וכשאני מתבוננת בהן

אני די מבוהלת, בעוד כחודש, גם בני בדרך לכנפי הצניחה.

אימשל2

New member
אני יודעת שזה נשמע שאנן

לומר את מה שאומר, לאור הטרגדיה שהתרחשה לא מזמן. אבל זו יותר חוויה מדהימה ממסוכנת. אומנם יש תאונות בהרבה צניחות אבל רובן ככולן קלות מאד. לשמחתנו באותה הפעם, לפני כמה חודשים, כשהינו לראות את הילד צונח, לא היתה אפילו נקיעת רגל. את חייבת להתחסן, לקראת הדברים הקשים באמת שעוד עומדים בפניו (כמו למשל... להתחתן ולהוליד ילדים
). בכל שלב במסלול ההכשרה של לוחם (או מדריך - ראה ערך הבת של סמדר) יש סכנות. כבר דשנו בזה אינספור פעמים. סטטיסטית, הכביש מסוכן הרבה יותר ואנחנו מדחיקים את זה באופן שגרתי. כך גם עוד הרבה פעילויות שהם עושים כאזרחים. אז עדיף להשתדל לראות את הצד היפה שבענין ולהנות. עובדה, אמי ההסטרית ברמות קולוסאליות, עמדה וצפתה בנכד הצונח ונהנתה מכל שניה. אם היא יכלה כל אחד יכול.

למעלה